Keuzehulp

Geactiveerde filters:
  Fabrikant
  ;

  Recepten filter


  • latte

   Smoothie

   Soda

   Granita/slush

   IJslatte

   Limonade

   Sap

   Colada

   Milkshake

   Melk (basis)

   Mojito

   Chocolade

   Thee/warme chocolade

   IJsthee

   Frappe

   IJskoffie/ijslatte

   Espresso gebaseerd

   Dessert drank

   Mocha

   Koffie gebaseerd

   Tea

   Mocktail

   Cocktail

   Martini

   After dinner

   Bier/cider


  • zonder alcohol

   met alcohol


  • Kruiden thee


  • Bekijk al onze recepten

  Monin siropen

  Ontdek alle smaken voor de bereiding van jouw cocktails, mocktails en heerlijke koffiesiropen.

  Ontdek het enorme assortiment Monin Siropen bij de Koffiethuiswinkel. Bestel je Monin siroop online of kom langs in de winkel. Met meer dan 100 producten in ons assortiment vind je altijd wel de siroop waar jij naar op zoek bent.

  Toont 1 - 110 van de 110 producten
  Toont 1 - 110 van de 110 producten

  Monin siropen gebruiken

  De Monin siropen kan je gebruiken voor talloze bereidingen. Je kunt ze gebruiken bij het bereiden van een cocktail of mocktail, maar je kunt ze ook toevoegen aan je kopje koffie om zo de heerlijkste smaken te creëren. 

  Met de uitgebreide collectie Monin siropen bij De Koffiethuiswinkel kan je een ware smaaksensatie teweegbrengen bij al je dranken en gerechten. De bekendste smaken van de Monin siroop, zijn hazelnoot, grenadine, vanille, caramel, munt en natuurlijk de suikersiroop. Naast de siropen vind je ook andere Monin producten in ons assortiment. Elk jaar introduceert Monin weer nieuwe smaken, zodat jij altijd weer iets nieuws te proeven hebt. 

  Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens bij onze Monin recepten voor heerlijke bereidingen van cocktails, koffie’s, limonades en thee. 

  Suikervrije Monin siroop

  Tegenwoordig is gezond leven belangrijker dan ooit, maar genieten is ook nog steeds belangrijk. Daarom vind je in ons assortiment tegenwoordig ook suikervrije Monin siroop in de smaken vanille en hazelnoot. 

  Monin siroop gebruiken

  Monin siroop is erg geconcentreerd, dus je hebt vaak maar een klein beetje nodig. Zorg ervoor dat je een maatbekertje hebt om de hoeveelheid siroop bij je gerecht of drank of te meten of maak gebruik van een Monin sirooppomp, zodat je altijd de juiste hoeveelheid siroop schenkt bij jouw bereidingen.