Previous
Next

Delonghi Waterfilter

Direct leverbaar
€ 12,95
Incl. btw

Waterfilter voor de Delonghi koffiemachines. Verbetert de waterkwaliteit en beperkt kalkvorming. Laat de koffie beter smaken en het aroma behouden. Lees in de uitgebreide beschrijving voor welke types dit filter geschikt is.

Door gebruik van dit waterfilter voorkomt u storingen te wijten aan kalkvorming. Uw machine zal beter functioreren. Belangrijk is wel het filter op tijd te vervangen. Het filter gaat 2 maanden mee als de machine gewoon wordt gebruikt.

Dit filter is geschikt voor:

  • BCO 410/420
  • EC 850/860
  • ECAM 21../22../23../24../26..
  • ESAM 69..
  • ETAM

Hoe plaats je het filter?

  1. Haal het filter uit de verpakking en laat kraanwater in de opening van het filter lopen tot u het water langer dan 1 minuut uit de zijopeningen ziet stromen.
  2. Haal de watertank uit de machine en vul deze met water. 
  3. Plaats het filter in het reservoir en dompel het 10 seconden onder; hel het filter wat zodat de luchtbellen die er zitten kunnen ontsnappen. Druk lichtjes op het filter zodat de luchtbellen kunnen ontsnappen.
  4. Plaats vervolgens het filter helemaal in de behuizing.
  5. Sluit het reservoir weer en plaats deze terug in de machine.
Referentie 8004399327252 Categorie Waterfilters Merk Delonghi

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.