Binnen de retourtermijn kunt u uw aankoop thuis rustig bekijken net zoals u dat in de winkel zou doen. Bevalt het artikel niet omdat het bijvoorbeeld te groot of te klein is, toch net niet de goede kleur heeft, dan kunt u het retour sturen en krijgt u uw geld terug.

Hieronder geven we u een paar tips om te voorkomen dat u teleurgesteld raakt bij het retour sturen van uw aankoop.

  • Informeer u goed voordat u iets bestelt. Dat kan bij ons ook in onze winkel. Maak een lijstje waaraan uw keuze moet voldoen. Dat een koffiemachine koffie moet zetten spreekt voor zich maar niet alle koffiemachines hebben een mogelijkheid om bijvoorbeeld een flat white te maken.
  • Wij begrijpen uw enthousiasme om iets uit te pakken maar pak uw aankoop altijd zorgvuldig uit waarbij de verpakking of het product niet beschadigd raakt.
  • Wanneer u een artikel echt gaat gebruiken ontstaat al gauw waardevermindering doordat er gebruikssporen achterblijven. Bij een koffiemachine valt bij het maken van koffie koffie in de zetgroep, loopt er water door en vallen er koffieresten in de afvalbak. Pak het gerust netjes uit en bekijk het van alle kanten maar ga bijvoorbeeld niet met een koffiemachine koffiezetten. Ga hiervoor naar de winkel voor een demonstratie.
  • Sommige bijgeleverde accessoires hebt u niet direct nodig om te bepalen of uw aankoop aan uw verwachting voldoet. Laat die dan in de verpakking zitten, dan kunt u ze ook niet kwijtraken.

Voor een aantal situaties ontstaat er een waardevermindering die wordt doorberekend. Die zetten wij hier voor u op een rijtje zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten komt te staan. Genoemde percentages zijn een richtlijn.

Gebruikt met lichte gebruikssporen

U krijgt 90% terug van de aanschafwaarde

Gebruikt met zware gebruikssporen (onverkoopbaar)

U krijgt 50% terug van de aanschafwaarde

Originele verpakking of de binnenverpakking ter bescherming van het product ontbreekt of is zwaar beschadigd

U krijgt 90% terug van de aanschafwaarde

Artikel is licht beschadigd

U krijgt 90% terug van de aanschafwaarde

Artikel is zwaar beschadigd (onverkoopbaar)

U krijgt 50% terug van de aanschafwaarde