Previous
Next

Canton Wild Chai - 20 piramides

Direct leverbaar
€ 10,99
Incl. btw

Vietnam, India, Sri Lanka, Italië.

Dit is een interpretatie van Indian Chai, zonder het pittige randje van het origineel. Die van ons bevat thee van eeuwenoude bomen die in het wild groeien in de bergen van Vietnam. We voegen ingrediënten toe, zoals Italiaanse mandarijnenschil, cassiaschors en kruidnagel voor een gemberkruidensmaak. We raden aan om het zwart te drinken, maar je kunt melk toevoegen als je het langer laat trekken.

Ingrediënten: Zwarte thee, gember, cassiaschors, mandarijnschil, kardemompeul, zwarte peperkorrels, kruidnagel. Ook verkrijgbaar in: Los blad

De Vietnamese thee heeft een zachte, zoete smaak die wordt aangevuld door de Italiaanse mandarijnschil. Naast de kardemompeulen, cassiaschors, kruidnagel en zwarte peperkorrels, geeft de gember deze melange de bedwelmende aroma's die je van een heerlijke chai mag verwachten, zonder de overweldigende hitte.

Specifications

Type Zwart
Format Unwrapped Pyramids
Range Retail
Referentie CTS.CHA.P Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.