Previous
Next

Canton Botanical Calm - 20 piramides

Direct leverbaar
€ 10,99
Incl. btw

Een exclusief Canton-recept, gemengd in de Elzas, Frankrijk. Geniet van een gevoel van rust met deze rustgevende, van nature cafeïnevrije mix van citroenverbena, kalmerende kamille en tiliablad - een inheemse Britse boom die al eeuwenlang wordt gebruikt om ontspanning te bevorderen. Deze aromatische melange is bloemig met de zoetste hint van roos en is heerlijk om je te helpen ontspannen op elk moment van de dag, maar vooral voor het slapengaan.

Ingrediënten: Citroenverbena, kamille, tilia, rozenblaadjes, lavendel, moringabladeren.

Bulgarije, Portugal, Kroatië, Marokko, Albanië, Burkina Faso.

Smaak & aroma Dit aromatische brouwsel vangt de rustgevende smaken van citroen en kamille, afgewerkt met de zoetste hint van roos.

Richtlijnen voor infusie Voor de ideale kop Canton Botanical Calm, laat u 2 g los blad gedurende drie minuten trekken in 250 ml water van 95 °C.

Specifications

Type Wellness
Format Unwrapped Pyramids
Range Retail
Referentie CTS.CBC.P Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.