Previous
Next

Bialetti Percolator Venus

Direct leverbaar
€ 56,95
Incl. btw

Percolator uitgevoerd in RVS in verschillende maten. Ook geschikt voor inductie. Verkrijgbaar in 4, 6 en 10 kops. Fraaie vormgeving. Bij het gebruik wordt de handgreep niet warm.

Maat

Fraaie rvs moka van het gerenommeerde merk Bialetti. deze Venus is gemaakt van RVS en geschikt voor gas, elektrisch of keramisch koken of voor inductie. Voorzien van een kunststof handgreep die bij het gebruik van het espressopotje niet warm wordt. Met deze Venus maakt u een sterke koffie, zoals dat in veel Italiaanse keukens gebeurt.  Het zetten van de koffie is niet moeilijk. U vult het waterreservoir tot onder het ventiel, vult het koffiefilter met koffie en doet deze in het waterreservoir. Hierna draait u de bovenkant er op en kan de moka op de warmtebron. Na enkele minuten stroomt de warme koffie in het bovengedeelte van de percolator. De koffiehoeveelheid gaat uit van Italiaanse kopmaten. U kunt echter uitgaan van ongeveer 50 ml per kop. De vierkops percolator heeft een waterinhoud van ongeveer 200 ml, de 6 kops 300 ml en de 10 kops 500 ml. De koffieopbrengst is na het zetten altijd wat minder, er blijft altijd een klein beetje water achter in het reservoir!

Het is verstandig meteen een onderhoudssetje te bestellen bij de moka, zo kunt meteen voor langere tijd genieten.

Koffie voor een percolator heeft idealiter een maalgraad tussen espresso- en snelfiltermaling in. Om meteen thuis goed beslagen ten ijs te komen, raden wij aan ook deze meete  bestellen. We malen de koffie gratis voor u in de juiste maalgraad.

Referentie 8006363028899 Categorie Percolators Merk Bialetti

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.