Previous
Next

Bialetti Moka Express

Direct leverbaar
€ 28,50
Incl. btw

Koffiezetten met een Bialetti Moka Express (ookwel percolator genoemd) is koffiezetten op de traditionele Italiaanse wijze. Bialetti levert de beste kwaliteit.  Verkrijgbaar als 1, 2,3, 4, 6, 9 of 18 kops.

Maat

Koffiezetten met een Moka is koffiezetten op de traditionele Italiaanse wijze.
Het levert u een heerlijke, echte traditionele espresso op. De zetmethode brengt met zich mee dat u een ietwat stroperige, volsmakende koffie krijgt. Het zetten van koffie met de Bialetti Moka Express is niet moeilijk.
Belangrijk is wel dat de koffie niet te grof gemalen is en het zeefje goed is gevuld. Water vul je net tot onder het veiligheidsventiel. Als je de moka op het vuur zet, komt het water aan de kook en wordt het door de druk door de gemalen koffie in het zeefje gedrukt. In het bovenste deel van het mokapotje komt de koffie dan langzaam pruttelen, totdat het water helemaal op is. Voor de lekkerste koffie zet u het vuur zodra de koffie gaat stromen, zo laag mogelijk. Als al het water uit het onderste reservoir is gestroomd doet u er goed aan het vuur direct uit te draaien, opdat de koffie niet te heet wordt en bitter gaat smaken. De Bialetti Moka Express is bij ons verkrijgbaar als 1, 2, 3, 4, 6, 9 en 12 kops. Deze kopjes zijn naar de Italiaanse maat van cl. Een 4 kops is dus ongeveer een kwart liter en de 9 kops ruim een halve liter.

Referentie 8006363011624 Categorie Percolators Merk Bialetti

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.