Monin Zwarte Bes (cassis) siroop

  • Deze zwarte bes of cassis siroop heeft een rijke, zoete en fruitige zwarte bes smaak met zacht zuurtje. De geur doet denken aan de geur van de zwarte bes in knop. Fles van 0,7 ltr.
€ 11,75
Incl. btw
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Beschrijving

De zwarte bes is een echte basissmaak in alcoholische dranken. Een beroemde toepassing is de combinatie met champagne, ook wel de Kir Royal genoemd of Kir, als gewone witte wijn wordt gebruikt. De naam van deze drank is verbonden aan Felix Kir, de burgemeester van Dijon (1945-1967), die deze drank serveerde tijdens zijn recepties.

Zwarte bessen hebben een sterke, zurige smaak die erg lekker is in jam, gelei, cheesecake, yoghurt, ijs of hartige vleesgerechten en sauzen. Ze worden ook veel in combinatie met andere vruchten gebruikt in pudding, taarten en kruimeltaarten.

Doe simpelweg wat zwarte bes siroop bij een cider of een biertje en u hebt een populaire ‘cider and black’ of een ‘lager and black’. Of meng de siroop met vers fruit om een heerlijke fruitsalade te maken. Probeer hem ook eens in de thee.

Toepassingen

  • Cocktails
  • Frisdrank
  • Smoothies
  • Limonade
  • Fruit punches
  • Thee

Smaakomschrijving

Geur van zwarte bes, rijke, zoete en fruitige smaak van zwarte bes met een zurige touch.

Kleur

Schemerig rood.

Tips

Met de echte smaak van zwarte bes maakt Monin Zwarte Bes siroop het mogelijk heerlijke drankjes te maken: Martini's, Mocha's en nog veel meer. Een erg lekkere combinatie is de siroop met cranberry sap in een thee.

3052910056292

Specifieke referenties

ean13
3052910056292

Ontdek onze recepten met dit product