Previous
Next

Monin Vlierbloesem Siroop (Elderflower)

Direct leverbaar
€ 12,49
Incl. btw
  • Populair vanwege de zomer cocktail Hugo, is deze Vlierbloesem siroop (Elder flower of vlierbessenbloesem) een zeer gewilde smaak.
  • De siroop van deze room-witte bloemen geeft een bloemig aroma met tonen van honing en een specifieke zuur en sappige smaak.
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.
Inhoud

Beschrijving

Vlierbloesem wordt vaak toegepast in een alcoholische drank en dan bij voorkeur in de zomer. Deze heesters komen veel voor in Zuid-Engeland, waar de bloesem vele toepassingen kent en veel gemixt wordt met champagne. Maar je kunt de siroop ook perfect gebruiken in andere cocktails gebaseerd op ‘witte sterk alcoholische dranken’ of, om een heerlijke zomerse verfrissing te maken, met verse vruchtensappen. Probeer de siroop maar eens in combinatie met cranberrysap of combineer hem met thee of cider!

Toepassingen

  • Thee
  • Ciders
  • Cocktails

Smaakomschrijving

Sterke bloemengeur met een noot van honing; kenmerkende, zure en sappige smaak.

Kleur

Lichtgoud.

Tips

De aromatische bloemen van de vlierbloesem maken de Monin Vlierbloesem siroop uniek en elegant. Je kunt het gebruiken om een heerlijke zomers drankje mee te maken. Probeer het bijvoorbeeld met cranberrysap voor een heerlijke afkoeler.

Specifications

Smaakgroep Bloemen
Kleurgroep Goud
Referentie 3052911426421 Categorie Monin siropen Merk Monin

Downloads

Recepten Vlierbesbloesem_Monin

Lekkere recepten met deze Vlierbesbloesemsiroop van Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.