Beschrijving
Heeft u ooit het dessert geproefd waar een heerlijke custard wordt overdekt door een warm, krokant karamellaagje? De contrast tussen de warme en lauwe laag maakt Crème Brûlée één van de populairste gerechten uit Frankrijk.
Dat deze smaak zo populair is komt onder andere door Michelin sterrenchef Paul Bocuse, die creme brulee, dat oorspronkelijk uit de 17e eeuw stamt, verfijnde en smaakvoller maakte. Hierna trad er een rivival van de smaak op.
Monin Crème Brûlée siroop brengt de gebrande karamel noten samen met een sterke vanille basis voor een heerlijke siroop voor koffiedranken en cocktails!
Toepassingen
- Lattes
- Cappuccino’s
- IJskoffies
- Dessert dranken
- After diner dranken
Smaakomschrijving
Deze siroop kent een krachtige vanillesmaak met een romige en rijke crème brûlée toon. In de nasmaak zitten tonen van gebrande caramel.
Kleur
Goud.
Tips
Creme Brulee siroop laat zich perfect mixen met warme of koude melk, waarin het zijn romigheid, zijn subtiele vanillesmaak en toffee smaak toont. Je kunt deze siroop prima combineren met de Monin amandel, pistache, sinaasappel of chocolade siropen. Om het knisperende smaken en mondgevoel terug te brengen in je drank, kun je wat bruine suiker op je drank strooien en deze met een brander carameliseren.