Monin Pomme Granate (Granaatappel) siroop

  • Maak prachtige robijnrode cocktails, ijsthee en limonade met de heerlijke zoete en zure smaak van de Monin Granaatappel siroop.
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.

€ 11,75
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Beschrijving

De granaatappel is een erg geliefde smaak; het staat bekend als superfood en barst van de antioxidanten. Het wordt overal in de wereld geconsumeerd als sap- en dranksmaak.

Het fruit komt oorspronkelijk uit Iran, en groeit nu vooral in Spanje, Amerika, Midden-Oosten en India. De naam stamt af van het Latijnse woord voor appel met zaden: 'pomum granatum', wat perfect het fruit beschrijft. De granaatappel bevat mooie juweelachtige zakjes met zoet, sappig vruchtvlees. Daarom heen zit een licht gele kern en een harde, glanzende schil die meestal rood of geel is.

Alom geprezen door zijn smaak, wordt de granaatappel in zowel hartige als zoete gerechten om sinaasappels, salade, noten, kaas en toetjes te verrijken. Ook werkt granaatappel siroop goed met eend, aubergine en vis.

Maak prachtige robijnrode cocktails, ijsthee en limonade met de heerlijke zoete en zure smaak van de Monin Granaatappel siroop.

Toepassingen

  • Cocktails
  • Martini's
  • Daiquiris
  • IJsthee
  • Limonade

Smaakomschrijving

Smaak die doet denken aan andere rode bessen (kers, cranberry), zoet en licht zure smaak.

Kleur

Robijnrood.

Tips

Monin Granaatappel siroop zal uw lekkerste dranken een perfect gebalanseerde smaak geven die u nog nooit ervaren heeft! Gebruik in plaats van citroensap, granaatappel siroop om uw drankjes af te maken. In fruit punches kan de granaatappel siroop citroensap en mandarijn vervangen. Bovendien geeft het ook een heerlijk exotische smaak!

3052910041021

Specifieke referenties

ean13
3052910041021