Previous
Next

Monin Pistache Siroop

Direct leverbaar
€ 11,99
Incl. btw
  • De Monin Pistache siroop heeft de geur van geroosterde amandelen, een amandel nasmaak en een fijne zoete pistache smaak die u zal herinneren aan uw favoriete pistache ijs.
  • Deze siroop gaat erg goed samen met witte chocolade.
  • Fles van 0,70 ltr.
Inhoud

Beschrijving

Oorspronkelijk ontwikkeld om pistache melk drankjes te maken, bevat Monin Pistache siroop de kenmerkende delicate, zoete smaak die gebruikt wordt voor het populaire pistache ijs.

Als één van de drie genoemde noten uit de Bijbel, is de pistache een oude noot uit Iran en Irak. Er is bewijs voor pistache consumptie van 6750 voor Christus. Het wordt nu verbouwd in het Midden-Oosten, Mediterrane landen en Californië.

Technisch een zaad, de slanke, langwerpige pistache noot varieert in kleur tussen dof romig geel en donkergroen. De zaad bevindt zich in een harde beige schil. Het is heerlijk om vers, geroosterd of gezout te eten als snack of gekookt in sauzen of vullingen. Pistache wordt ook gebruikt als ingrediënt in zoete recepten zoals baklava, ijs en cake, maar wordt ook gegeten in salades.

Voeg de eigenaardige, subtiele smaak van Monin Pistache siroop toe aan dessert- en chocolade drankjes, milkshakes en koffie voor een heerlijke notige smaak.

Toepassingen

  • Cacao drankjes
  • Koffie
  • Milkshakes
  • Dessert drankjes

Smaakomschrijving

Geur van geroosterde amandelen, amandel nasmaak, fijne zoete pistache nasmaak die u zal herinneren aan uw favoriete pistache ijs.

Kleur

Troebel lichtgroen.

Tips

Met z'n diepe groene kleur is Monin Pistache siroop bijzonder geschikt in dessert drankjes of zelfs lattes. Probeer het eens te combineren in een gemixt drankje met Monin Witte chocolade likeur, wodka en verse room. U zal simpelweg versteld staan van de zachtheid ervan.

Referentie 3052910055271 Categorie Monin siropen Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.