Monin Meloen Siroop

  • Voeg de sappige, aromatische smaak van de Cavaillon meloen toe aan al uw cocktails, limonades en thee met de Monin Meloen siroop.
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.
€ 11,75
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Beschrijving

Monin Meloen siroop brengt u de heerlijke, sappige smaak van meloenen uit Cavaillon, Provence. 

De meloen werd in de 14e eeuw vanuit Italië naar de regio gebracht door pausen die in het nabijgelegen Avignon woonden. De meloen uit Provence was een favoriet van schrijver Alexander Dumas.

In 1987 werden er afspraken gemaakt over de meloen uit Cavaillon. Deze afpraken beschermen de oorsprong van de meloen en verzekeren de hoge kwaliteit van het fruit. In juli wordt elk jaar een festival in Cavaillon gehouden ter ere van de meloen.

De Cavaillon meloensoort is een gele Charentais: een kleine en ronde meloen met een groenblauwe gestreepte schil die naarmate die rijpt geel wordt. Het vruchtvlees van de meloen is diep oranje en heeft een zoete, aromatische smaak.

Voeg de sappige, aromatische smaak van de Cavaillon meloen toe aan al uw cocktails, limonades en thee met de Monin Meloen siroop.

Toepassingen

  • Cocktails
  • Frisdrank
  • Limonade
  • Fruit punches
  • Thee

Smaakomschrijving

Geur van Cavaillon meloen, smaak van rijpe meloen.

Kleur

Lichtgoud met roze glinsteringen.

Tips

De honingmeloen siroop van Monin is sappig, zoet en uniek van smaak. Het is perfect voor cocktails op sapbasis. Voor een hele andere combinatie, probeer het met Amaretto, espresso en melk voor een heerlijke  hippe latte.

3052910055233

Specifieke referenties

ean13
3052910055233

Ontdek onze recepten met dit product