Monin Koffie Siroop

  • Monin Koffie siroop geeft u de mogelijkheid de heerlijke smaak van koffie toe te voegen aan al uw cocktails, dessert drankjes en meer.
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter (bevat cafeïne).
€ 11,75
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Beschrijving

Als populairste drankje ter wereld, is koffie een onderdeel van ons leven geworden. Het helpt ons wakker te worden, op het werk bij de 'koffiepauze' en na het eten. Het wordt gemaakt van geroosterde koffiebonen van de koffieplant. De eerste bewijslast voor de consumptie van koffie wijst op mid-vijftiende eeuw in Arabië in Yemen, waar koffiebonen werden geroosterd en gebrouwen. Later spreidde het zich uit over het Midden-Oosten en via Italië naar Europa.

Er zijn veel verschillende manieren om koffie te consumeren. Van cappuccino tot espresso en in cakes tot in puddings. Koffie en walnoten cake zijn markt favourieten en koffie combineert erg goed met chocolade, noten en vanille. 

Ontwikkeld voor 'Café Frappé' drankjes, voegt Monin Koffie siroop de smaak van gebrouwen koffie met een nasmaak van Colombiaanse koffie toe aan dessert drankjes, lattes en cocktails.

Toepassingen

  • Dessert drankjes
  • Cocktails
  • Lattes
  • Ijsdrankjes

Smaakomschrijving

Intense bittere koffiegeur. Smaak van gebrouwen koffie en nasmaak van typische Columbiaanse koffie. 

Kleur

Donkerbruin met goude glinsteringen.

Tips

Probeer deze unieke espresso smaak te combineren met melk en karamelsaus. Mix tot het zacht is en u zal het perfecte koffiegenot hebben. 

3052910055219

Specifieke referenties

ean13
3052910055219

Ontdek onze recepten met dit product