Previous
Next

Monin Irish Siroop

Direct leverbaar
€ 11,99
Incl. btw
  • Monin Irish siroop is perfect voor het maken van non-alcoholische Irish koffie, normale koffie, dessert cocktails en smoothies.
  • Verkrijgbaar in flessen van 0,70 ltr.
Inhoud

Beschrijving

De smaak van de Monin Irish siroop lijkt op de smaak van Ierse room, een roomlikeur op basis van whiskey, room en koffie, om in non-alcoholische after diner drankjes te gebruiken.

Irish koffie is een populaire after dinner drank bestaande uit koffie, suiker en whiskey en een topping van dikke room, waardoor de koffie wordt gedronken.

Het verhaal gaat dat de eerste Irish koffie gemaakt is door Joe Sheridan, de chefkok van Foynes, Country Limerick. Hij maakte de koffie voor een stel Amerikaanse toeritsten die in Ierland gearriveerd waren op een verschrikkelijke winterdag. Hij voegde whiskey aan de koffie toe om ze op te warmen en toen de Amerikanen vroegen wat het was, antwoordde hij: Irish koffie.

Perfect voor het maken van non-alcoholische Irish koffie, normale koffie, dessert cocktails en smoothies. De Monin Irish siroop zal de heerlijke smaak toevoegen aan al uw dranken!

Toepassingen

  • Koffie
  • Melkdranken
  • Dessertdranken

Smaakomschrijving

Romige geur met noten van gebrande koffie; romige smaak met een sterke smaak van gebrande koffie; mocha nasmaak met noten van toffee.

Kleur

Bruin met amber glinsteringen.

Tips

Door de subtiele combinatie van smaken, kunt u met Monin Irish siroop vele koffie recepten of zelfs zuivelrecepten maken. Het is bijvoorbeeld erg lekker met room als garnering bij een espresso.

Referentie 3052910010218 Categorie Monin siropen Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.