Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Direct leverbaar
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Informeer een vriend
Monin Hibiscus Siroop
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Hibiscus is de nationale bloem van Maleisië, waar Monin's Aziatische productie plaatsvindt, en werd als smaak ontwikkeld nadat het in een wedstrijd van Monin de meeste stemmem had gekregen.
Hibiscus is een eetbare bloem die gegeten wordt als delicatesse en vaak geconsumeerd wordt in een aftreksel. Het is een prachtige bloem die in het oog springt en in warme en tropische landen groeit. Er zijn verschillende soorten met verschillende kleuren: rood, roze, paars, oranje, wit, blauw en geel. Vrouwen uit Tahiti dragen vaak één bloem achter hun oor om te laten zien dat ze klaar zijn voor een huwelijk.
Maak romantische robijnrode cocktails of elegante, exotische thee met de bloemige- en fruitsmaken van Monin Hibiscus siroop.
Een bloemige geur met noten van rood fruit (cranberry en kers). Eerst een zoete smaak, die daarna zurig wordt. De perfecte smaak van een hibiscus aftreksel, met gebalanseerde noten van bloemige thee en rood fruit.
Diep robijnrood.
Hibiscus smaakt een beetje naar een intense kruiden- en bessenthee (cranberry, framboos, blauwe bes, etc.). De zachte, elegante smaak is erg lekker in elegante martini's of meng het met een witte of mousserende wijn als verfrissend aperitief