Monin Cranberry Siroop

  • Monin Cranberry siroop brengt de levendige rode kleur en perfecte balans van zoet en zuur van de cranberry waarmee u heerlijke cocktails, frisdranken, martini's en thee mee kunt maken!
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.
€ 11,75
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Beschrijving

De zurige smaak van de cranberry is de basis voor vele cocktails zoals de 'Cosmopolitan’ en de 'Americano'.

De cranberry groeit aan lage struiken en groeit het best op een zure, drazzige bodem en in een koeler klimaat. De oorspronkelijke Amerikanen aten de bes als eerst en vernoemde de bes naar de kraanvogel. De bloem van de cranberry lijkt namelijk erg op de nek, kop en snavel van de kraanvogel.

Cranberries worden voor hun zure, zoete smaak en mooie kleur geoogst aan het einde van de herfst. Vaak worden ze geassocieerd met het Amerikaanse Thanksgiving en Kerst, waar cranberrysaus vaak geserveerd wordt bij kalkoen. Ongeveer 95% van de cranberries wordt gedroogd, of als saus of sap verkocht.

Monin Cranberry siroop brengt de levendige rode kleur en perfecte balans van zoet en zuur van de cranberry waarmee u heerlijke cocktails, frisdranken, martini's en thee mee kunt maken!

Toepassingen

  • Frisdranken
  • Limonade
  • Smoothies
  • Martini's
  • Thee

Smaakomschrijving

Geur van rijpe cranberry, zoet zure smaak.

Kleur

Diep rood.

Tips

Monin Cranberry siroop is ideaal in recepten die de cranberry kleur en smaak nodig hebben. Het geeft recepten een natuurlijke kleur, zachte textuur en veel voedingsvezels. Meng Cranberry siroop, citroensap en frisdrank en je zomer zal perfect zijn!       

3052910010836

Specifieke referenties

ean13
3052910010836

Ontdek onze recepten met dit product