Previous
Next

Monin Citroen Siroop

Direct leverbaar
€ 12,99
Incl. btw
  • Laat uw smaakpapillen ontwaken door de smaak en het aroma van Monin Citroen siroop in uw cocktails, frisdranken, thee en bier te stoppen.
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.
Inhoud

Beschrijving

Als één van de eerst ontwikkelde siroopsmaken door Monin, bevat Monin Citroen de zoet en zure, verfrissende smaak van citroen uit Zuid-Italië.

Beroemd voor de verfrissende en scherpe geur, is de citroen een zure vrucht oorspronkelijk afkomstig uit Azië. De oorsprong is niet helemaal zeker, maar er wordt gedacht dat het oorspronkelijk uit India komt en Europa is binnengekomen rond het jaar 0 in Zuid-Italië. Het sap, de schil en smaak worden allemaal gebruikt bij koken, bakken en om drankjes smaak te geven zoals limonade.

Laat uw smaakpapillen ontwaken door de smaak en het aroma van Monin Citroen siroop in uw cocktails, frisdranken, thee en bier te stoppen.

Toepassingen

  • Cocktails
  • Limonades
  • Frisdranken
  • Thee
  • Bier

Smaakomschrijving

Fris zure citroengeur. Zoet en zure, verfrissende citroensmaak.

Kleur

Troebel lichtgeel

Tips

Monin Citroen siroop heeft een zoetzure smaak die u zal helpen perfect gebalanceerde drankjes te maken. Het is erg lekker in klassieke cocktails zoals Daiquiris.

Specifications

Toepassing Basis
IJsthee
Limonade
Mock- / Cocktail
Smaakgroep Citrus
Fruit
Kleurgroep Geel
Referentie 3052910056209 Categorie Monin siropen Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.