Monin Black Forest Siroop

  • Monin Black Forest siroop bevat de heerlijke smaak van Schwarzwälder Kirschtaart en maakt het u mogelijk verrukkelijke dessert drankjes te maken.
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.
€ 11,99
Incl. btw
Direct leverbaar

 

Gratis bezorgd vanaf €60

 

Snel geleverd

 

Waardering: 9,5 (uit 3007 reviews)

Beschrijving

De Black Forest Gateau heeft zijn naam niet gekregen door het bossige berggebied in Zuid-Duitsland, maar van de likeur die er vandaan komt:  Schwarzwälder Kirsch. Dit is het kenmerkende ingrediënt in Schwarzwälder Kirschtaart dat de heerlijke alcohol- en kersensmaak geeft. Een traditionele Schwarzwälder Kirschtaart is opgebouwd uit verschillende lagen chocoladecake met daartussen slagroom en kersen. Vervolgens wordt de taart versierd met nog meer slagroom, kersen en chocoladeschaafsel. Monin Black Forest siroop bevat de heerlijke smaak van Schwarzwälder Kirschtaart en maakt het u mogelijk verrukkelijke dessert drankjes te maken.

Toepassingen

  • Melkdrankjes
  • Lattes
  • Mocha's
  • Chocoladedrankjes

Smaakomschrijving

Geur van pure chocolade met kers. Eerst een chocolade- en botersmaak met notige hints, daarna een sterke chocoladesmaak en een langaanhoudende kersen nasmaak.

Kleur

Donkerbruin met rode glinsteringen.

Tips

Monin Dark Forest siroop is een heerlijke combinatie van kersen en chocolade. Deze perfect gebalanseerde smaak is heerlijk in een Schwarzwälder Kirsch latte of cappuccino. Probeer het ook is met Monin Vijg en Abrikoos voor een warme en smakelijke after-dinner martini.

3052911101281

Specifieke referenties

ean13
3052911101281