Previous
Next

Monin Aardbeien siroop

Direct leverbaar
€ 12,99
Incl. btw
  • Voeg de heerlijk zomerse smaak van Monin Aardbeien siroop toe aan al uw cocktails, lemonade, milkshakes en meer!
  • Verkrijgbaar in flessen van 0,25 ltr , 0,70 ltr. 
Inhoud

Beschrijving

Monin Aardbei siroop is één van de eerste siropen met fruitsmaak. In Frankrijk is het populair om de siroop aan water, groene munt en limonade toe te voegen om een Aardbei Diablo en ook melkdranken te maken.

Als eerste fruit in de lente wordt de aardbei overal in de wereld verbouwd, maar er wordt gedacht dat de eerste aardbeien verbouwd werden in Bretagne, Frankrijk rond 1750.

Aardbei is een populaire smaak in zuivel producten zoals ijs, milkshakes, smoothies en yoghurt. De ultieme aardbei combinatie is aardbeien met room, wat altijd wordt gegeten op tennistoernooi Wimbledon in Engeland. Het prachtige rooie fruit wordt ook tussen biscuitgebak gedaan en gemengd met meringue en slagroom om het beroemde gerecht 'Eton Mess' te maken of jam.

Maak een zomertraktatie door Monin Aardbei siroop te mixen voor verfrissende limonades en heerlijke dessert cocktails en milkshakes.

Toepassingen

  • Frisdrank
  • Milkshakes
  • Fruit cocktails
  • Limonades
  • Dessert drankjes

Smaakomschrijving

Rijke smaak van verse aardbeien, subtiele en romige smaak met een noot van aardbeienjam. 

Kleur

Intens rood.

Tips

Monin Aardbei is een siroop die makkelijk te mixen valt waardoor het erg veel toepassingen heeft. Het past perfect bij Monin Frosted Mint of Mojito Mint smaak. Probeer eens een aardbei Mojito en je zal versteld staan van de balans van de twee smaken.

Specifications

Toepassing Gebak / Desserts
IJsthee
Koffie / Choc
Limonade
Milkshakes
Mock- / Cocktail
Smoothies
Thee
Smaakgroep Fruit
Kleurgroep Rood
Referentie 3052910056261 Categorie Monin siropen Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.