JURA WIFI Connect

  • connect via WIFI 
  • maakt bediening mogelijk met J.O.E.® via wifi-verbinding
  • bekijk de tekst onder meer informatie hoe de verschillende connectoren wel/niet samenwerken
€ 29,99
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Individueel koffiegenot via WIFI

JURA WIFI Connect vereenvoudigt de bediening van uw volautomaat via smartphone of tablet PC op ongekende wijze, maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk en biedt bovendien geheel nieuwe programmeermogelijkheden. De WIFI-communicatie van de nieuwe JURA WIFI Connect is gebaseerd op een zender die eenvoudig in de volautomaat gestoken wordt. Via een draadloze verbinding kunnen zowel de bediening als de programmering via de app aangestuurd en diverse bijkomende apparaten aangesloten worden.

JURA Operating Experience (J.O.E.®) zorgt ervoor dat u steeds de modernste volautomaatbediening op uw smartphone hebt. J.O.E.® is de modernste, meest intuïtieve en comfortabele manier om alle voordelen van de volautomaat voor koffiespecialiteiten* van JURA optimaal te benutten. Want met JURA Operating Experience haalt u de bediening op uw smartphone en bedient u uw JURA volautomaat* heel eenvoudig via het touchscreen.

Wifi connect samen met coolcontrol

Wit gaat met wit. Heeft u een machine die geschikt is voor de WIFI-connect? Dan moet u voor de koppeling met de cool controle G2 ook de witte WIFI connector hebben om deze met elkaar te koppelen. 

Deze WIFI-connect is geschikt voor de volgende machines:

  • Ena 4
  • E8 (EB)
  • GIGA 6 (EA)
  • Z10 (EA)

Blauw gaat samen met met zwart

De verbinding tussen de cool-control kan ook geregeld worden via een Smart-connect ën een (zwarte) wireles connector. Dit kan bij alle machines waarop een smart connect kan worden gemonteerd. 

Blauw gaat dus samen met zwart. 

Connectie maken via WiFi met een Cool Control voorzien van een Wireless Transmitter is niet mogelijk. De Smart Connect en Wireless Transmitter werken namelijk op basis van een Bluetooth-verbinding.

7610917241606