JURA WIFI Connect

langere levertijd
€ 29,99
Incl. btw
  • Verbind je JURA machine via WIFI 
  • Zorgt ervoor dat jouw JURA machine bediend, ingesteld en uitgelezen kan worden met de JURA J.O.E.® app
  • Geschikt voor diverse JURA-machines (lees voor meer info de uitgebreide omschrijving hieronder)

Product:

WIFI Connect

Merk:

JURA

Verpakking:

Wifi connect met gebruiksaanwijzing

JURA art.nummer

24160

Met de JURA WIFI Connect verbindt je jouw machine via WIFI met jouw smartphone of tablet en de JURA bedieningsapp J.O.E.

Verbind je machine met jouw Smartphone of tablet

De Wifi connect is een accessoire van JURA waarmee je jouw JURA machine kunt verbinden met internet. Met de aangesloten WIFI-connect kun je jouw machine verbinden met de JURA J.O.E-app. Of Cool Control van 1 ltr. verbinden met je machine.

Bedien jouw machine met J.O.E.

Via deze app kun je de status van jouw machine op je smartphone of tablet uitlezen en kun je instellingen op je machine veranderen. Ook kun je via J.O.E de productinstellingen veranderen en zelfs opdracht geven om koffie te zetten.

Voor veel JURA machines van de nieuwe generatie geschikt

De connector werkt met Android en met IOS van Apple. De WIFI-connect is geschikt voor de E4 (EA), E6 (EC), E8 (EB), ENA 4 (EA), ENA 4 (EB), ENA 8 (EC), GIGA 10 (EA), GIGA 6 (EA), J8 (EA) en de Z10 (EA).

Bij de GIGA10, J8, Z10 wordt de WIFI-connect bij de machine geleverd. Bij de andere machines moet je deze extra aanschaffen.

Een JURA cool control verbinden via WIFI

Als je machine met WIFI werkt, en je wilt een Cool Control verbinden met de machine, dan moet je ook een WIFI-connect in de Cool Control doen. Wit gaat met wit. 

Als jouw machine met de Smart Connect (blauw van kleur) via bluetooth met J.O.E. verbindt, dan kun je de Cool Control niet de WIFI-Connect verbinden, maar heb je een Wireless Transmitter (zwart van kleur) nodig. Blauw gaat met zwart. 

Premium dealer

Wij zijn geautoriseerd JURA dealer (Premium). 

Winkel en showroom

Kom langs als je advies wenst bij aanschaf of reparatie van jouw machine. We hebben veel demo-machines en kunnen je laten proeven en alles uitleggen. Neem hiervoor even contact op met ons via 0313 49 69 09 zodat wij met je een afspraak kunnen maken en jouw bezoek goed kunnen voorbereiden.

Eigen reparatieafdeling

Natuurlijk kunnen we ook jouw JURA repareren of een onderhoudsbeurt geven. Meer informatie.

- Wij leveren snel én zorgvuldig. 

- Als je bestelt op werkdagen vóór 16:00 uur, versturen wij de bestelling dezelfde dag.

- Via track- en trace kun je je bestelling volgen.

- Binnen 14 dagen kun je je bestelling retourneren. 

- Onze klanten geven ons een hoge waardering. 

Referentie 7610917241606 Categorie JURA accessoires Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.