JURA Cool Control melkkoeler 1,0 ltr

Direct leverbaar
€ 249,00
Incl. btw
  • JURA Cool Control
  • Houdt de melk koel buiten de koelkast naast uw machine
  • 1 liter
  • Verkrijgbaar in Zwart of Wit
Kleur

Product:

Cool Control

Merk:

JURA

Verpakking:

Cool Control 1 liter

Variant Zwart:

EB versie Jura productnummer 24261 

Variant Wit:

EA versie JURA  productnummer 24241

Met de JURA Cool Control houdt u melk koud naast uw JURA machine. 

Ideaal koele melk voor jouw cappuccino of latte

Deze JURA cool control houdt melk zodanig koud dat deze op de ideale temperatuur is voor het maken van een cappuccino, latte macchiato, flat white of andere melkspecialiteit. De cool control is in verschillende maten te krijgen.

Voor thuis 2 maten

Voor thuis is de melkkoeler van 0,6 of 1,0 liter een goede optie. Als je niet zo veel cappuccino of lattes per dag drinkt (2 a 3), dan is de 0,6 liter waarschijnlijk de beste keuze. Als je meer drinkt, dan is de liter het overwegen waard. De 2,5 liter versie is meer geschikt voor kantooromgevingen.

Ook voor soja of havermelk

Om de melkkoeler te gebruiken, vul je deze met bij voorkeur gekoelde melk - havermelk of sojamelk kan natuurlijk ook – en de cool control houdt de hele dag de melk koel. Via led-indicators op het apparaat kun je zien hoeveel melk er nog inzit: 3 brandende lampjes is vol, 1 betekent dat je hem bijna moet bijvullen.

De machine koelt de melk tot maximaal 25 graden onder de omgevingstemperatuur. Zodra de temperatuur van 4 graden wordt bereikt, zorgt de intelligente temperatuurbeheersing dat de melk niet verder afkoelt.

Eenvoudig aansluiten

De Cool Control is geschikt voor elke JURA volautomaat waarmee je melk kun opschuimen. Je sluit hem eenvoudig aan door de melkslang aan de machine te koppelen. Wil je dat op een stijlvolle manier doen, dan kun je voor een rvs omhulde melkslang als accessoire kiezen.

Afhankelijk van welke JURA machine je hebt, kan de Cool Control via WIFI of Bluetooth met de koffiemachine worden verbonden. Dat biedt als voordeel dat op de display van de machine te zien is wanneer de Cool Control gevuld moet worden. Als je machine via Bluetooth communiceert heb je hiervoor een Wireless Connector (accessoire) nodig. Deze moet je in de Cool Control steken. Als je machine via WIFI communiceert, volstaat een extra WIFI Connect.

Belangrijke onderdelen kunnen in vaaswasser

De belangrijkste onderdelen die met melk in aanraking komen kunnen in de vaatwasser. Denk hierbij aan de roestvrijstalen melkhouder, de siliconenring, het deksel, de metalenbuis en de adapter.

In zwart of wit

De Cool-Control is verkrijgbaar in twee kleuren: wit of zwart.

Premium dealer

Wij zijn geautoriseerd JURA dealer (Premium). 

Winkel en showroom

Kom langs als je advies wenst bij aanschaf of reparatie van jouw machine. We hebben veel demo-machines en kunnen je laten proeven en alles uitleggen. Neem hiervoor even contact op met ons via 0313 49 69 09 zodat wij met je een afspraak kunnen maken en jouw bezoek goed kunnen voorbereiden.

Eigen reparatieafdeling

Natuurlijk kunnen we ook jouw JURA repareren of een onderhoudsbeurt geven. Meer informatie.

- Wij leveren snel én zorgvuldig. 

- Als je bestelt op werkdagen vóór 16:00 uur, versturen wij de bestelling dezelfde dag.

- Via track- en trace kun je je bestelling volgen.

- Binnen 14 dagen kun je je bestelling retourneren. 

- Onze klanten geven ons een hoge waardering. 

Referentie 7610917242610 Categorie JURA accessoires Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.