Previous
Next

JURA Koppenwarmer

Direct leverbaar
€ 219,00
Incl. btw
  • JURA Koppenwarmer;
  • Biedt je koffiekopjes op de ideale temperatuur;
  • Programmeerbare in-enuitschakeltijd;
  • Een warm kopje koffie is puur genot. Daarom werkt iedere professional uit overtuiging met goed voorverwarmde kopjes.

Product:

Koppen warmer

Merk:

JURA

Verpakking:

Koppenwarmer

Variant Zwart:

JURA Productnummer 72229

Met deze Jura Koppenwarmer heb je echt warme kopjes wanneer jij dat wilt.

Jura koppenwarmer: warme kopjes wanneer jij dat wil

Als je van extra warme koffie houdt of de omgeving waar je kopjes staan is wat koud, dan is deze JURA koppenwarmer een uitkomst. De koppen in deze warmer worden goed warm, waardoor de koffie, cappuccino of wat je ook wilt drinken, geen temperatuur afgeeft aan het kopje en lekker warm blijft.

Een warm kopje koffie is puur genot. Daarom werkt iedere professional uit overtuiging met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als hete koffie in een koud porseleinen kopje stroomt, gaat veel warmte verloren. Te veel warmte. In voorverwarmde kopjes kan het heerlijke smaakboeket zich echter volledig ontplooien.

55 ° C - de perfecte temperatuur

Twee verwarmingselementen houden de kopjes constant op een temperatuur van ca. 55°C, wat ideaal is voor de bereiding van zowel een espresso als een cappuccino. Wil je nog meer kopjes kwijt: het aluminium kopjesvak aan de bovenzijde van de kopjeswarmer wordt passief verwarmd.

Optimale opbergruimte

De slank vormgegeven kopjeswarmer beschikt over twee laden met een dempingssysteem voor licht en geruisloos sluiten. De capaciteit van de kopjeswarmer is optimaal afgestemd op huishoudelijk gebruik en is geschikt voor kopjes met een diameter van maximaal 90 mm en een hoogte van 110 mm. Op elke etage is plaats voor naar keuze 5 espressokopjes (Ø 57 mm), 4 koffiekopjes (Ø 66 mm) of 6 cappuccinokopjes (Ø 90 mm). Extra opbergruimte biedt het kopjesvak bovenaan.

Programmeerbare in- en uitschakeltijd

De koppenwarmer beschikt over de mogelijkheid de in- en uitschakeltijd te programmeren. Daarmee kun je zorgen dat de kopjes precies op het juiste tijdstip voorverwarmd worden voor bijvoorbeeld jouw ochtendkopje koffie. Als je geen uitschakeltijd programmeert, dan schakelt de koppenwarmer na 12 uur automatisch uit.

Premium dealer

Wij zijn geautoriseerd JURA dealer (Premium). 

Winkel en showroom

Kom langs als je advies wenst bij aanschaf of reparatie van jouw machine. We hebben veel demo-machines en kunnen je laten proeven en alles uitleggen. Neem hiervoor even contact op met ons via 0313 49 69 09 zodat wij met je een afspraak kunnen maken en jouw bezoek goed kunnen voorbereiden.

Eigen reparatieafdeling

Natuurlijk kunnen we ook jouw JURA repareren of een onderhoudsbeurt geven. Meer informatie.

- Wij leveren snel én zorgvuldig. 

- Als je bestelt op werkdagen vóór 16:00 uur, versturen wij de bestelling dezelfde dag.

- Via track- en trace kun je je bestelling volgen.

- Binnen 14 dagen kun je je bestelling retourneren. 

- Onze klanten geven ons een hoge waardering. 

Referentie 7610917722297 Categorie Koffiemachines Merk JURA

Downloads

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.