Canton Tea Shen Glass theepot

Direct leverbaar
€ 29,95
Incl. btw

Een kleine, sterke, borosilicate glazen theepot met filter. 1 of 2 kops. De 1 kops heeft de ideale maat voor het zetten van een enkele kop thee, helemaal in combinatie met de Shen kop en schotel van Canton Tea. Makkelijk schoon te maken. Het filter is eenvoudig te verwijderen. 250 ml of 500 ml.

Inhoud

Al langer op zoek naar de ideale 1 of 2 persoons theepot? Stop dan nu met zoeken. Deze Shen theepotjes zijn ideaal voor het zetten van een enkele kop thee met losse thee. Het spiraal-filter houdt het losse blad tegen, zodat u zonder blad de thee van uw keuze kunt drinken. Ideaal ook bij groene en witte thee bij het opnieuw opschenken van water. Vul tot drie keer toe het potje opnieu met water en geniet opnieuw van een heerlijke kop thee.

Dit shen-theepotje is verkrijgbaar in 250 ml (1 persoon) of 500 ml (2 kops). De 2 kops is ook zeer geschikt om een theebloem in te laten ontwelken, zoals op de foto is te zien. Van Canton Tea hebben we een prachtige set theebloemen beschikbaar.

Het theepotje kan in de vaatwasser. Het Canton Tea logo op de bodem is niet vaatwasser bestendig en verdwijnt na enkele maken in de vaatwasser.

In de shen-serie is ook een prachtige kop-en-schotel verkrijgbaar. Deze past perfect bij de 1 kops shen theepot: U schenkt dit potje precies in de Shen kop uit.

Referentie 5060316402771 Categorie Theepotten Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.