Previous
Next

Forlife Stump Theepot

Direct leverbaar
€ 38,95
Incl. btw

Dit Forlife Stump Theepotje is een ideaal 1 kops theepotje om losse thee in te zetten. 0,4 ltr. Met een uitneembaar RVS filter met fijne gaatjes. Verkrijgbaar in lime, carrot, rood, wit, zwart, blauw, mandarijn, grijs of turquoise.

Goed voor 1 grote kop thee.

H x B: 8,5 x 13,5 cm.

Kleur

Deze Forlife Stump theepot is voorzien van een extra fijn 0,3 mm roestvrij stalen theefilter. Hiermee kun je fijne losse theesoorten mee zetten, zoals Rooibos, tot grote volle blad losse thee zoals Oolong thee. Deze theepot is ook ideaal voor het gebruik van theezakjes.

Dankzij het stapelbare ontwerp kun je als je meer potjes opbergt, ruimte besparen. Dat geldt vooral voor de horeca, zoals theesalons, cafés, bars en restaurants.

Vaatwasser bestendig. Stapelbaar. Loodvrij keramiek met een uitneembaar RVS filter en deksel.

Niet geschikt voor gebruik in de magnetron of op een theelicht.

Over Forlife

FORLIFE is een lifestylebedrijf dat het leven van mensen verrijkt door eenvoud en functie te combineren. Opgericht op 1 januari 1994 door Masa Fujii, een ontwerper uit Los Angeles. Forlife heeft altijd de overtuiging gehad dat producten een goede betekenis moeten hebben en het dagelijks leven moeten aanvullen. Dit is precies waar de naam FORLIFE vandaan komt: For your Life.

Referentie 874118006526 Categorie Theepotten Merk Forlife

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.