Pink Moka GEMALEN Mexico Koffie

Direct leverbaar
€ 6,50
Incl. btw
  • Uitgebalanceerde zoete, rijke smaak
  • 100% Arabica, versgebrand
  • Melkchocolade, amandel, honing, bloemen
  • Goede, medium body, lange nasmaak
  • Rain Forest Alliance

Maling

Ontdek de uitgebalanceerde smaak van deze Mexicaanse koffiebonen, waarmee Mexicaanse bonen zich onderscheiden van bonen uit andere landen.

Hoe smaken deze Mexicaanse koffiebonen?

De smaak van deze koffiebonen kenmerkt zich door:

  1. Noten en chocolade: Mexicaanse koffiebonen staan bekend om hun nootachtige en chocolade-achtige smaaktonen: In deze koffie proef je tonen van amandelen en melkchocolade.
  2. Zoetheid: De bonen hebben een natuurlijke zoetheid die doet denken aan karamel, bruine suiker of honing. Dit draagt bij aan de aangename smaakbalans van deze koffie.
  3. Medium body: de bonen hebben een medium body; ze geven een rijke, romige textuur in de mond hebben zonder te zwaar of te licht te zijn.
  4. Zachte aciditeit: Deze bonen hebben een milde en gebalanceerde aciditeit. Dit betekent dat ze niet zo scherp of citroenzuurachtig zijn als sommige andere koffiebonen, wat ze toegankelijk maakt voor een breed scala aan smaakpapillen.

Voor welke zetmethoden zijn deze bonen geschikt?

Deze koffie is door de balans van deze smaken zeer toegankelijk en werkt heel goed met verschillende koffiebereidingsmethoden, zoals filterkoffie, espresso, cafetière en volautomaat.

Hoe geschikt zijn deze bonen in een latte of cappuccino?

Door de romigheid, noten en melkchocolade én medium body is deze koffie ook heerlijk in een latte of cappuccino.

Welke kenmerken hebben deze bonen verder?

100% Arabica, Medium Roast, Rainforest Alliance. Per 250 of 1000 gram

Referentie 7442925930933 Categorie Gemalen koffie Merk Pink Moka

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.