Previous
Next

Motta shotglas

Direct leverbaar
€ 4,95
Incl. btw

Gebruik dit shotglass voor het bepalen van het perfecte volume voor uw espresso of ristretto. Voor een enkel of dubbel shot. Was dit glas met de hand af, want de vaatwasser spoelt de letters en belijning er af...

Om een goede espresso te maken is een shotglass onmisbaar. Dit shotglass van Motta heeft een zeer duidelijke belijning en zorgt ervoor dat u zeer goed kunt aflezen welk volume uw ristretto of espresso heeft.  Als u bij 7gram koffie en een doorlooptijd van 25 a 30 seconden het volume op het streepje hebt staan, dan heeft in ieder geval de juiste doorlooptijd. Nog even finetunen en u heeft de perfecte espresso!  Was dit glas svp met de hand af: het glas is niet vaatwasserbestendig.

De lijnen geven een verdeling aan in 22, 30, 44 en 60 ml. Dit aantal ml is ook met tekst aangegeven. 

Referentie 8007986014122 Categorie Shotglasses Merk Motta

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.