Previous
Next

Monin Dark Chocolate Topping

Direct leverbaar
€ 10,90
Incl. btw
 • Topping Dark Chocolate (saus)
 • Donkere, pure chocolade
 • 500 ml of 1,89 ltr.
 • knijpfles (0,5 ltr) of fles van 1,89 ltr (bij voorkeur te gebruiken met pomp (accessoire))
Inhoud

Ontdek de veelzijdigheid van Monin Dark Chocolate Topping. Maak kennnis met deze premium donkere Monin chocoladesaus in een royale verpakking van 1.89 liter of in een knijpfles van 0,5 liter. 

Dit product is zowel voor de professionele als de thuisomgeving een uitstekende keuze. Daarnaast is er een handige knijpfles beschikbaar voor nog meer gebruiksgemak. Een speciaal ontworpen doseerpomp is bij de grootverpakking optioneel en dient apart te worden aangeschaft.

Producteigenschappen Monin Topping Dark Chocolate

 1. Meerdere Formaten Beschikbaar: Naast de royale 1.89-liter fles is er ook een handige knijpfles verkrijgbaar van 0,5 liter voor direct en gemakkelijk gebruik.

 2. Veelzijdige Toepassingen: Deze saus is perfect voor warme chocolademelk, mochas, desserts en nog veel meer.

 3. Optionele Doseerpomp bij  grootverpakking voor Gemak: Voor een precieze dosering is er een optionele pomp beschikbaar die apart moet worden gekocht.

 4. Dieetvriendelijkheid en Voedingswaarden: De saus is glutenvrij en geschikt voor zowel veganisten als vegetariërs.

Gebruiksinstructies: Maximaliseer het potentieel van uw Monin Dark Chocolate Topping

 1. Voorbereiding: Als u de optionele doseerpomp heeft aangeschaft, installeer deze dan correct voor een nauwkeurige dosering.

 2. Dosering en Toepassing: Of u nu de knijpfles of de optionele pomp gebruikt, de saus is moeiteloos te doseren voor uw favoriete gerechten en dranken.

 3. Opslag en Onderhoud: De fles moet op een koele, donkere plaats worden bewaard en goed worden afgesloten. Indien u de optionele pomp gebruikt, zorg dan voor regelmatige reiniging.

Veelgestelde Vragen:

 • Is de doseerpomp inbegrepen bij de aankoop van de grootverpakking? Nee, de doseerpomp is een optioneel accessoire en wordt apart verkocht.

 • Is deze saus ook in een kleiner formaat beschikbaar? Ja, er is ook een handige knijpfles beschikbaar voor direct en eenvoudig gebruik.

 • Wat zijn de voedingswaarden van deze Monin Dark Chocolate Topping? De saus bevat per 100 ml 385 Kcal, 13g eiwitten, 71.5g koolhydraten en 5.2g vet.

Uitgebreide Productrange: Ontdek meer dan alleen Monin Dark Chocolate Topping

Naast deze rijke donkere chocoladesaus, bieden wij ook een breed scala aan andere Monin sauzen en siropen. Bekijk ons volledige assortiment voor een compleet overzicht van alle Monin producten.

De Monin Donkere Chocoladesaus is een luxe toevoeging aan je culinaire creaties. Verkrijgbaar in verschillende formaten, inclusief een handige knijpfles, biedt het product veelzijdigheid en gemak. De optionele doseerpomp is afzonderlijk te koop. Ontdek ook onze andere Monin-producten om uw gastronomische ervaring compleet te maken.

Referentie 3052910044220 Categorie Monin toppings Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.