JURA ONO Koffie Zwart

Direct leverbaar
€ 399,00
Incl. btw
  • Eenvoudige Jura machine die koffiezet met gemalen koffie;
  • 1 kopje per keer
  • programmeerbaar in twee grootten: espresso of een gewone kop
  • ideaal in combinatie met de ONO koffiemolen
  • 40 euro combinatie voordeel

Product:

ONO COFFEE BLACK (EA)

Merk:

JURA

Verpakking:

1x JURA ONO

Variant Zwart:

Jura productnummer 15505

Met de JURA ONO zet u met gemalen koffie op eenvoudige wijze heerlijke espresso of gewone koffie.

JURA machine met gemalen koffie

Deze JURA Ono is de kleinste telg in de JURA familie. Door gemalen koffie in de machine te doen, de machine te sluiten en aan te zetten, zet je voor jezelf op eenvoudige wijze een heerlijke versgemalen koffie. Je kunt daarbij kiezen voor een kleinere of een grotere kop, geheel naar eigen wens is de waterhoeveelheid te programmeren.

Ideaal samen met de JURA ‘ONO molen’

Met deze ONO kun je op zoek naar de voor jou perfect smakende koffie. Daarbij zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor onze gemalen versgebrande koffie, die wij voor jou perfect op maat malen. Maar je zou ook kunnen kiezen om de ONO te combineren met de speciale P.A.G. koffiemolen die speciaal voor de ONO is ontwikkeld. Daarmee staat het je geheel vrij om elke koffieboon te kiezen die je wenst en optimaal van jouw kop koffie te genieten.

De geur van verse koffie

Geniet van elk gezet kopje koffie met deze ONO. Je begint daarmee zodra je de zak met versgemalen koffie opendoet om weer een nieuw kopje te zetten. Of, en dat is helemaal fijn: als je de JURA molen zijn werk laat doen en de koffiebonen van jouw keuze de perfecte koffie laat malen. Je creëert als het ware een bewust barista-moment waarin echt van de koffie wordt genoten.

Perfecte koffie

Eersteklas koffie bij elke bereiding: de ONO is voorzien van de modernste bereidingstechnologie uit de koker van JURA en biedt dan ook constant de hoogste koffie- en espressokwaliteit. De intensiteit kies je bij elke bereiding geheel individueel zelf en kun je zelfs per kopje wisselen, afhankelijk van de voorkeur of de koffiemelange. Ideaal voor iedereen die zichzelf heel bewuste koffiemomentjes gunt en graag verschillende koffiemelanges wil proeven. De ONO is geheel gericht op zwarte koffiespecialiteiten: espresso en zwarte koffie tot in de perfectie.

Aanbevolen accessoire (optioneel)

Bij de ONO wordt gemalen koffie gebruikt. Het ideale accessoire is dan ook de nieuwe premium-koffiemolen P.A.G., die zeven verstelbare maalstanden heeft.

Premium dealer

Wij zijn geautoriseerd JURA dealer (Premium). 

Winkel en showroom

Kom langs als je advies wenst bij aanschaf of reparatie van jouw machine. We hebben veel demo-machines en kunnen je laten proeven en alles uitleggen. Neem hiervoor even contact op met ons via 0313 49 69 09 zodat wij met je een afspraak kunnen maken en jouw bezoek goed kunnen voorbereiden.

Eigen reparatieafdeling

Natuurlijk kunnen we ook jouw JURA repareren of een onderhoudsbeurt geven. Meer informatie.

- Wij leveren snel én zorgvuldig. 

- Als je bestelt op werkdagen vóór 16:00 uur, versturen wij de bestelling dezelfde dag.

- Via track- en trace kun je je bestelling volgen.

- Binnen 14 dagen kun je je bestelling retourneren. 

- Onze klanten geven ons een hoge waardering. 

Referentie 7610917155057 Categorie JURA ONO Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.