Previous
Next

Concept Art afklopbak

Direct leverbaar
€ 23,95
Incl. btw

Degelijke kleine afklopbak om met gemak de koffiekoekjes af te slaan. Stevige kunststof behuizing. Vaatwasmachine bestendig. 12 cm hoog, 10 cm doorsnede. Met een slagdempende afklopbar. Verkrijgbaar in zwart.

Kleur

Kleine afklopbak met een doorsnede van 10 cm. Het afslaan van de koffie wordt gedempt door de silikonen onderkant van de bak. De afklopbak is relatief klein. Uitkloppen gaat het beste door direct na het koffiezetten de filterdrager omgekeerd op de afslagbar te leggen en hierna een korte, droge tik te geven. Hierdoor valt de koffie direct uit de drager en knoeit u, ook met deze kleine afklopbak niet. Als u met meer beweging nodig hebt om af te kloppen, is de kans op knoeien groot.

Referentie 4260150975016 Categorie Uitklopbakken Merk Concept Art | JoeFrex

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.