Previous
Next

Brasil Ongebrande Koffiebonen Santos Fine Cup Cerrado

Direct Leverbaar
€ 14,00
Incl. btw
  • Ongebrande, groene koffiebonen
  • 100% arabica
  • Brasil Santos Fine Cup Cerrado
  • On zelf te branden
  • 1000 gram

Deze koffie wordt geproduceerd onder heet Rainforest Alliance Label, waarbij naast aandacht voor omgeving, mens en milieu, ook geïnvesteerd wordt in een duurzame productie van koffie te komen, waarbij de sociale kant niet wordt vergeten: zo wordt er onder andere geïnvesteerd in welzijn, tandzorg en onderwijs voor alle kinderen van de mensen die zij in dienst hebben. De afgelopen jaren is ook veel geïnvesteerd om zeer goede koffie te verbouwen, iets waar we allemaal van kunnen genieten met deze heerlijke Brasil Santos!

Hieronder geven we je graag de details:

Naam: Brasil Santos
Type: Arabica
Herkomst: Brazilië
Graad: NY 2/3
Variéteit: Red Catuai
Regio: Cerrado
Screen Size: 15
Proces: Natural

Deze 100% arabica biedt je een zachte romige en fudgy koffie met veel smaak door de zeer goede body.

100% arabica met tonen van amandel en honing

Rond, middelkrachtig, iets zoet

Brazilië is een van de grootste exporterende koffielanden. Dat dit land zo succesvol is op dit gebied heeft te maken met de kwaliteit van de koffie die er vandaan komt. Deze is vaak rond en middelkrachtig en heeft smaakeigenschappen die veel mensen aanspreken. Dat geldt ook voor deze Brasil Santos: de smaak is rond en aansprekend. Doordat we gekozen hebben voor de kwaliteit ‘Fine Cup’ is deze Brasil lekkerder dan de normale (Good Cup).

Rainforest Alliance

Deze koffie wordt geproduceerd onder heet Rainforest Alliance Label, waarbij naast aandacht voor omgeving, mens en milieu, ook geïnvesteerd wordt om tot een duurzame productie van koffie te komen. Hierbij wordt de sociale kant niet vergeten: zo wordt er onder andere geïnvesteerd in welzijn, tandzorg en onderwijs voor alle kinderen van de mensen die zij in dienst hebben. De afgelopen jaren is ook veel geïnvesteerd om zeer goede koffie te verbouwen, iets waar we allemaal van kunnen genieten met deze heerlijke Brasil Santos.

Merk:

Pink Moka

Soort:

Brasil Santos Fine Cup Coban

Kracht:

6/10 - zacht tot medium

Cafeïnegehalte

medium

Smaaktonen:

amandel, iets zoet, honing

Certificering:

Rainforest Alliance

Boonsoort:

100% arabica

Samenstelling:

Single origin

Oorsprong:

Brazilë

Continent:

Zuid-America

Verwerkingsmethode:

Natural

Espresso

geschikt

Cappuccino

geschikt

Gewone koffie

zeer geschikt

Latte macchiato

geschikt

Bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur, mits op voorraad, versturen wij dezelfde dag.

Binnen 14 dagen kun je je bestelling retourneren. Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking.

Na ontvangst van jouw retour maken we zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag aan je over.

Referentie 7442925928947 Categorie Ongebrande koffiebonen Merk Pink Moka

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.