Previous
Next

Trottet Melange Italien ESE-pads

Direct leverbaar
€ 20,95
Incl. btw

Ervaar de luxe van de Trottet Melange Italien ESE-pads. Met 80% Arabica en 20% Robusta uit 7 landen, biedt deze koffie een intense, volle smaak met fruitige noten, subtiele bitterheid, en aroma’s van gedroogd fruit en specerijen. Perfect voor espresso of cappuccino. Beschikbaar in verpakkingen van 18 of 50.

Eenheid

De Trottet Melange Italien ESE-Pads vertegenwoordigen het summum van authentieke koffie-ervaring, een meesterlijke creatie van Théophile Trottet meer dan 70 jaar geleden. Deze opmerkelijke blend is een trotse standaarddrager van het huis Trottet. De koffie belichaamt de passie en de expertise die Trottet in elke kopje koffie stopt.

Samenstelling & Herkomst van de Trottet Melange Italien ESE-pads

Met zorg samengesteld uit 80% Arabica en 20% Robusta, combineert deze blend bonen uit zeven verschillende landen: Brazilië, Colombia, Costa Rica, Ethiopië, Guatemala, India en Kenia. Elke boon draagt bij aan de intensiteit en het lichaam van de koffie, resulterend in een symfonie van smaken met noten van gedroogd fruit en specerijen.

Smaak & Karakter Trottet Melange Italien ESE-pads

De Melange Italien is ontworpen voor zijn volle body en fruitige tonen. Het is een intense en krachtige blend, met een subtiele combinatie van pure Arabica’s voor een volle, Italiaanse koffie, versterkt door een lichte bitterheid. Deze blend heeft een vol karakter, een amberkleurige branding en is perfect voor espresso en cappuccino.

Kwaliteit & Consistentie:

Deze blend wordt regelmatig geproefd door Trottet's Master Roaster. De samenstelling is erop gericht om het unieke karakter te behouden. Dit garandeert een consistente en superieure smaakervaring.

Verpakking & Gebruiksgemak:

Verkrijgbaar in verpakkingen van 18 of 50 pods, deze ESE-pads zijn een toonbeeld van gemak en versheid, ideaal voor liefhebbers van kwaliteitskoffie die ook waarde hechten aan snelheid en eenvoud.

Ambacht & Traditie van Trottet

Gemaakt in Zwitserland, is elke pad een eerbetoon aan de ambacht en traditie van Trottet, weerspiegelend de compromisloze kwaliteit en de toewijding aan uitmuntendheid die het merk definieert.

De Trottet Melange Italien ESE-Pads zijn niet zomaar koffie; het is een reis door de rijke koffiecultuur en de traditie van het huis Trottet. Voor degenen die hun koffie serieus nemen, bieden deze pads een onvergelijkbare, veelzijdige en verfijnde koffie-ervaring. Bestel nu en ervaar de uitzonderlijke smaak van Trottet’s vlaggenschipblend in het comfort van uw eigen huis!

Mocht je op zoek zijn naar meer smaken ESE-pads? Hier vind je ons hele assortiment.

Specifications

Koffiesterkte Sterk
Referentie 7610407152634 Categorie ESE pads Merk Trottet

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.