1. Wat is uw favoriete soort chocolade?

Uw chocoladevoorkeur geeft een indactie hoe u zachtheid in smaak waardeert. Bittere smaken komen met name voor in verfijnde donkere chocolade en krachtige koffies. De uitgebalanceerde smaken van zijdezachte melkchocolade zijn te relateren aan fluweelachtige koffies. Milde witte chocolade zachte kofffies hebben beide zoete smaken.

Selecteer hieronder uw antwoord:
U bent vergeten een antwoord te selecteren
2. Een robuuste Cabernet, een soepele Merlot of een zoete Riesling

Uw wijnkeuze biedt inzicht in uw waardering voor een bepaald mondgevoel. De Cabernet en Krachtige koffies beschikken beide over een intense en vollere body. De Merlot en Fluweelachtige koffies bieden een matige intensiteit en een ronde, volle body. De lichte body van de Riesling witte wijn heeft weinig nasmaak, zoals dat ook bij zachtere koffies het geval is.

Selecteer hieronder uw antwoord:
U bent vergeten een antwoord te selecteren
3. U vindt uw biefstuk het lekkerst: Doorbakken, Medium of Rood

De doorbakkenheid van uw biefstuk geeft het niveau van kracht en intensiteit aan waar u van houdt. De gekarameliseerde of zelfs aangebakken smaken van een goed doorbakken biefstuk vind u ook in Krachtige koffies. Een hint van zuur en minder krachtige smaken zijn typisch voor een medium biefstuk en Fluweelachtige koffies. De zoete smaak en plezierige frisheid van een roodgebakken biefstuk vind u ook in Zachte Koffies.

Selecteer hieronder uw antwoord:
U bent vergeten een antwoord te selecteren
4. Uw geroosterde boterham belegt u 's morgens met: Jam of Hazelnootpasta

Uw keuze openbaart uw voorkeur voor de sappige smaak van bessen en fruit in jam zoals karakteristiek is aan Fruitige koffies of voor de meer aardse smaken van noten uit de hazelnootpasta aanwezig in bosachtige koffies.

Selecteer hieronder uw antwoord:
U bent vergeten een antwoord te selecteren
5. Wanneer u een stukje kaas snackt, zou u deze het liefst combineren met: Druiven of crackers

Uw keuze geeft uw voorkeur aan voor de smaak van vers fruit en hun zoet/zuur combinatie, die doen denken aan fruitige koffies of de hartige smaak van toastjes en crackers, die naar voeren komen in bosachtige koffies.

Selecteer hieronder uw antwoord:
U bent vergeten een antwoord te selecteren
6. Als dessert zou u gaan voor: Citroenmerengue taart of Chocolade mousse

Als u voor de heerlijke citroen-merengue taart kiest, drukt u uw voorkeur uit voor de uitgesproken zure en zoete smaken die ook voorkomen in Fruitige koffies. Als u een chocolademousse liefhebber bent, bent u meer in voor de rijke cacao tonen in bosachtige ge koffies.

Selecteer hieronder uw antwoord:
U bent vergeten een antwoord te selecteren

Recepten filter

  • Bekijk al onze recepten