Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Direct leverbaar
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Informeer een vriend
Monin Macadamia siroop
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Oorspronkelijk uit Australië, de macadamia noot is vernoemd naar de wetenschapper Dr. John McAdam, wie als eerste de smaak omschreef. Natuurlijk hadden de Aboriginals de fijne smaak van de macadamia al duizenden jaren voordat de Europezen zich daar vestigde ontdekt. Macadamias worden gebruikt in puddingen, cakes en koekjes evenals hartige gerechten. Ze smaken ook bijzonder goed met witte chocolade. Probeer de siroop bijvoorbeeld eens in een warme chocolade.
Langaanhoudende notengeur en -smaak. Nasmaak van praline.
Amber.
Monin Macadamia siroop past erg goed bij Monin Chocolade saus. Probeer het in een notige chocolade latte en u zal versteld staan van de smaak. Of probeer onderstaand recept:
"Nuts Chocolate"
Bereiding: Alle ingrediënten in een voorverwarmd kopje doen en doorroeren. Slagroomtopping met wat siroop overgieten en met geroosterde hazelnoten bestrooien.