Previous
Next

Monin Grapefruit Fruitpuree

Direct leverbaar
€ 18,95
Incl. btw
  • Fruitpuree in de smaak Grapefruit
  • bevat het equivalent van 50% grapefruit
  • Inhoud 1 liter
  • Fles met knijp-schenktuit

De Ruby Grapefruit is een natuurlijke hybride tussen de pompelmoes en de sinaasappel en behoort eigenlijk tot de roze-vlezige pomelofamilie.
Deze citrusvrucht, die in de 18e eeuw in Puerto Rico werd ontdekt, kende een enorm succes in de Verenigde Staten alvorens zich in Europa te vestigen en een must te worden in de keuken, de banketbakkerij en bij het drinken.
MONIN Ruby Grapefruit bevat al zijn zoete, lichtzure en sappige smaken en stelt u in staat een veelheid aan dorstlessende drankjes te maken, met of zonder alcohol. Twist* je klassieke ijsthee, je Paloma cocktails of je Mojitos!

Ingrediënten :
Suiker, water, grapefruitpulp, geconcentreerd grapefruitsap, natuurlijk aroma, zuurteregelaars: citroenzuur, natriumcitraat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, kleurstof: paars wortelconcentraat, verdikkingsmiddel: pectine.
Bevat het equivalent van 50% grapefruit.

Voedingswaarde per 100 ml :

Energie (kcal/kJ) 315/1335 - Vet (g) 0 - waarvan verzadigde vetzuren (g) 0 - Koolhydraten (g) 77,3 - waarvan suikers (g) 77,3 - Eiwit (g) 0,4 - Zout (g) 0,24

Referentie 3052911483462 Categorie Monin Fruitpuree Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.