Overzicht van producten van fabrikant Roen

Toont 1 - 3 van de 3 producten
 • € 23,55
  Eenheid

  Prachtige 100% Arabica koffiebonen van Roen. Zacht tot middelkrachtig. Zeer goede balans tussen carameltonen, honing,  fruit en zachte bitter. Perfect voor espresso, lungo of lichte cappuccino. Verkrijgbaar in 250 gram (optie) of 1000 gram (standaard).

  € 23,55
  Direct leverbaar
 • € 23,55
  Eenheid

  4 Beoordeling(en)

  Caffe Roen is een werkelijk sublieme koffie. Vol, zeer goed in balans, met een zeer fraaie afdronk. 80% Arabica koffiebonen. Erg lekker als espresso, hollandse koffie of cappuccino. In 2006 bekroond met goud. Verkrijgbaar in zakken van 250 gram (optie) of 1000 gram (standaard).

  € 23,55
  Direct leverbaar
 • € 45,25
  Eenheid

  Gouden medaille winnaar. Koffie met karakter, smaakvol en krachtiger dan gemiddeld. Bijzonder geschikt voor de espressoliefhebber en voor de liefhebber van cappuccino. Goed in balans. Verkrijgbaar per 18 stuks of per 150 stuks.

  € 45,25
  Direct leverbaar
Toont 1 - 3 van de 3 producten
De koffiebonen van Roen worden gebrand in het Italiaanse Affi, vlak bij de Toscaanse grens. De familie Bendinelli zwaait er de scepter en met name vader Sergio zorgt ervoor dat de meest uitgelezen melanges worden gebrand. Caffe Roen is een echt familiebedrijfje in Italië, dat ontstaan is uit passie voor goede koffie. De hele familie werkt mee in de productie en dat heeft zijn charmes.

Vader Sergio Bendinelli is meesterbrander en inkoper van de groene koffie, zijn zoon Enrico is verantwoordelijk voor de export. Van de vier verschillende soorten koffie die Roen produceert, hebben wij drie in ons assortiment opgenomen: de prijswinnende Extra Bar, de Gran Bar en de Costa del Sol. Ten opzichte van de Extra Bar is de Roen Gran Bar voller en pittiger. De Costa del Sol is lichter en milder.