Overzicht van producten van fabrikant Palombini

Toont 1 - 3 van de 3 producten
 • € 27,71
  Eenheid

  2 Beoordeling(en)

  Middelkrachtige koffie samengesteld uit 90% Arabica koffiebonen. Zachte bitter, ietwat cacao, amandel. Geen citrus. Smaakvol middengebied. Verkrijgbaar in zakken van 1000 gram.

  € 27,71
  direct leverbaar
 • € 7,15

  2 Beoordeling(en)

  Deze dark-roast variant van Palombini is zodanig gebrand dat hij heerlijk Zuid-Italiaans aan doet. Een krachtige koffie, die u lekker lang kunt naproeven. Melange van Robusta en Arabica.

  € 7,15
  Direct leverbaar
 • € 29,77
  Eenheid

  !00% Arabica koffiebonen, middelkrachtig. Veel fruit en tonen van caramel en honing, fraaie zachte bitter. Perfect voor een fruitige espresso en een lichte cappuccino. Verkijgbaar in pakken van 1000 gram.

  € 29,77
  Direct leverbaar
Toont 1 - 3 van de 3 producten
Palombini is een koffiemerk uit het hart van Italië, Rome. De geschiedenis van deze kwaliteitsbrander gaat terug tot de jaren veertig van de vorige eeuw, toen Giovanni Palombini het bedrijf oprichtte. Door de passie voor een perfecte espresso wist het bedrijf al snel hun uitstekende koffies door heel Rome en Italië te verspreiden. Daarbij niet vergeten te melden dat Palombini de officiële koffieleverancier van het Vaticaan is. Ook daar kunnen ze dus genieten van deze bijzondere Italiaanse Palombini koffie!