Overzicht van producten van fabrikant Alberto

Ambachtelijke Noord-Italiaanse kwaltiteitsbrander

Toont 1 - 3 van de 3 producten
Toont 1 - 3 van de 3 producten

Caffe Alberto is ontstaan in 1961. Toen besloot Alfredo Alberto zijn passie en hart te volgen: zeer goede koffie maken. Door hard te werken en veel onderzoek te doen slaagde Alfredo er in de Alberto koffiebonen steeds beter te maken. De selectie van hoogstaande groene bonen, het zoeken naar het optimale brandproces, Alfredo perfectioneerde alles.


En dat is te proeven. Al in 2008 won Alberto met zijn koffiebonen twee gouden medailles met zijn koffie op de ‘International Coffee Tasting’. En inderdaad: de Alberto koffiebonen zijn zeer lekker. De Alberto Papagallo Oro (Golden Parrot) is een uitstekende middelkrachtige koffie. De Alberto Papagalo Rosso is de sterkere koffieboon van de twee. Middelkrachtig plus en o zo smaakvol.


De Alberto Oro zit in fraaie bruine zakken, met zachtgele opdruk. De Rosso in zacht gele zakken met rode opdruk. Probeer ze, zijn meer dan de moeite waard!


Caffe Alberto is gevestigd in het prachtige Caselle Torinese, een gemeente in de Italiaanse provincie Turijn, in het Noodwesten van Italië, vlak bij Monaco en vlak onder Zwitserland.