La Genovese

De geschiedenis van Genua is altijd verbonden met de haven. Uit heel de wereld kwamen er schepen met hun handelswaar. Al van het eerste begin was hier een levendige koffiehandel. Grote zakken ruwe bonen deden de ruggen van de dragers krommen. In de gehele oude vuurtoren in de haven geurde koffie.

De geur in de haven werd met de stad verbonden toen in 1936 Giuseppe Borea een kleine koffiewinkel opende in Albenga, een klein dorpje aan de Ligurische kust. Om de verbondenheid met stad en de haven te benadrukken werd de winkel La Genovese genoemd.

Onontkomelijk groeide de liefde voor de koffie van La Genovese. De kleine winkel ging de horeca bedienen en de naam La Genovese werd beroemd aan de hele Riviera.Vandaag de dag is La Genovese uitgegroeid tot een hedendaagse, flexibele organisatie.

Alle bekroonde La Genovese Koffiebonen en ESE-pads in ons assortiment

Ook nu weten zij de hoogste kwaliteit koffiebonen te maken en is hun koffie diverse malen met goud bekroond door het internationale koffieproevers instituut. Wij hebben deze uitstekend smakende koffies (Grand Anniversario, Royal en Oro) uiteraard in ons assortiment opgenomen.

Bestel je La Genovese koffiebonen bij De Koffiethuiswinkel

Toont 1 - 9 van de 9 producten
Toont 1 - 9 van de 9 producten