La Genovese

De geschiedenis van Genua is altijd verbonden met de haven. Uit heel de wereld kwamen er schepen met hun handelswaar. Al van het eerste begin was hier een levendige koffiehandel. Grote zakken ruwe bonen deden de ruggen van de dragers krommen. In de gehele oude vuurtoren in de haven geurde koffie.

De geur in de haven werd met de stad verbonden toen in 1936 Giuseppe Borea een kleine koffiewinkel opende in Albenga, een klein dorpje aan de Ligurische kust. Om de verbondenheid met stad en de haven te benadrukken werd de winkel La Genovese genoemd.

Onontkomelijk groeide de liefde voor de koffie van La Genovese. De kleine winkel ging de horeca bedienen en de naam La Genovese werd beroemd aan de hele Riviera.Vandaag de dag is La Genovese uitgegroeid tot een hedendaagse, flexibele organisatie.

Alle bekroonde La Genovese Koffiebonen en ESE-pads in ons assortiment

Ook nu weten zij de hoogste kwaliteit koffiebonen te maken en is hun koffie diverse malen met goud bekroond door het internationale koffieproevers instituut. Wij hebben deze uitstekend smakende koffies (Grand Anniversario, Royal en Oro) uiteraard in ons assortiment opgenomen.

Bestel je La Genovese koffiebonen bij De Koffiethuiswinkel

Toont 1 - 8 van de 8 producten
 • € 23,95
  Eenheid

  Prijswinnende middelkrachtige koffie, 80 procent Arabica koffiebonen. Lange nasmaak van chocolade, bloemen, vers fruit en gedroogde noten. Prima voor een heerlijke espresso, gewone koffie of cappuccino. Verkrijgbaar in zakken van 1000 gram. In 2010 bekroond met goud door het IIAC.

  € 23,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95
  Eenheid

  Middelkrachtige koffie met chocolade-, bloem- en fruittonen in de smaak. Een prettige, lange nasmaak. Deze ESE-pad is de La Genovese Qualita Oro in padvorm. Winnaar van een gouden medaille vanwege de uitstekende smaak. U kunt kiezen uit 18 (keuzeoptie hierna) of 150 stuks (standaard).

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 11,95

  100% Arabica Koffie uit de Braziliaanse Santos. Net middelkrachtig. No-nonsense koffie, eerlijk, een allemansvriend. Heerlijke voor espresso, een lungo of een iets lichtere cappuccino. Verkrijgbaar in een dispenser met 25 stuks.

  € 11,95
  Direct leverbaar
 • € 11,95

  100% Arabica. Middelkrachtig. Fruitachtig aroma, licht fruit in de smaak en caramel tonen. Perfect geschikt voor een ietwat frisse espresso of cappuccino. Verkrijgbaar in een dispenser met 25 stuks.

  € 11,95
  Direct leverbaar
 • € 11,95

  100% Arabica. Fijne middelkrachtige koffie met volle body. Evenwichtig in smaak, met tonen van drop en pure chocolade, mooie rinsheid bij het doorslikken. De nasmaak is middellang, ook hier proef je pure chocolade in de mond. 25 stuks.

  € 11,95
  Direct leverbaar
 • € 23,95
  Eenheid

  1 Beoordeling(en)

  Prachtige melange van eerste klas koffiebonen van Lagenovese. Middelkrachtig, zoet, notig, mooie body. 90% Arabica. Gouden Medaille winnaar internation Coffee Tasting 2012. Verkrijgbaar in zakken van 1000 gr.

  € 23,95
  Direct leverbaar
 • € 79,00
  Eenheid

  Blik met 3 kg 100% Arabica koffiebonen. Middelkrachtig. Zeer mooi in balans,kruidig, bloemen, tropisch fruit, fluwelen mondgevoel. Zeer verfijnde nasmaak. Soms tref je koffies die je verwachtingen overtreffen.

  Verkrijgbaar in blikken van 3 kg.

  € 79,00
  Direct leverbaar
 • € 11,95

  Lagenovese single origin ese-pads uit Colombia. Doosje met 25 stuks.

  € 11,95
  Direct leverbaar
Toont 1 - 8 van de 8 producten