Klantenwaardering:(9 / 10)

Koffiebonenpakket premium

4x 250 gram van onze beste koffiebonen: Agust Natura Equa, Parana Espresso Italiano, Mokarico Classico, Roen 100% arabica.


€ 7,15


 • 250 gram
 1. This product is out of stock.


€ 6,68


 • 250 gram
 1. This product is out of stock.


€ 6,58


 • 250 gram


€ 6,58


 • 250 gram

€ 26,99

Een van de producten is niet langer beschikbaar. Deze bundel kan worden gekocht

Pack description

Bent u op zoek naar een goede koffie? Dit pakket van 4x 250 gram koffiebonen biedt een uitstekende eerste stap. Alle aangeboden koffies zijn als kiloverpakking na te bestellen.

Agust Natura Equa
100% arabica. Hoogstaande kwaliteit eco- en fairtrade koffiebonen. Zacht en romig. Diverse keren bekroond!

Parana Espresso Italiano
100% Arabica. Deze koffiebonen zijn een internationale ster! Beste koffie in 2008. Chocolade, fruit en bloementonen vertegenwoordigen het smaakpallet.

Mokarico Classico
80% Arabica. Prijswinnende koffiebonen van Mokarico. Verfijnd van smaak, middelkrachtig. Zeer geschikt voor espresso, een gewone kop koffie en cappuccino.

Roen 100% Arabica
100% Arabica. Zacht tot middelkrachtig. Zeer goede balans tussen carameltonen, honing,  fruit en zachte bitter.

Pakket inhoud

Hoogstaande kwaliteit eco- en fairtrade koffiebonen.

 • Zacht en romig.
 • Zacht tot middelkrachtig
 • Mooie crema
 • Prijswinnaar
 • Zeer geschikt voor een heerlijke zachte espresso of milde kop koffie.

Verkrijgbaar in zakken van 1000 gr.


Prijswinnende koffie van Caffe Agust. Prachtige crema, heerlijk zacht tot middelkrachtig van smaak. Naast fairtrade is deze koffie ook gecertificeerd biologisch en CO2 neutraal geproduceerd. U moet deze koffie geprobeerd hebben! In 2008 en 2010 bekroond met een gouden medaille door het Internationale Koffieproevers Instituut!

Datablad

Koffiesterkte Zacht
Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Minder geschikt
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Keurmerk Biologisch en Fairtrade
Bekroond Gouden Medaille IIAC

Deze koffiebonen zijn een internationale ster! Beste koffie in 2008. 100% Arabica. Chocolade, fruit en bloementonen vertegenwoordigen het smaakpallet. Verkrijgbaar in  blikken van 250 gr of zakken van 1000 gr (standaard hoeveelheid).


Deze koffie is een internationale ster! Als veruit de beste koffie werd deze koffie in 2008 bekroond met een gouden medaille. En dat kun je proeven! Deze Parana Espresso Italiano bevat namelijk heerlijke Arabica bonen afkomstig van de beste landbouwgronden in Brazilië, waaronder vanzelfsprekend hoogstaande Santos Arabica’s van de hoogvlakten uit de provincie Parana. Deze worden op traditionele Romeinse wijze mooi donkerbruin en langzaam in kleine hoeveelheden geroosterd. Na met lucht gekoeld te zijn, worden de bonen direct ingepakt, waarmee het hoogstaande aroma behouden blijft en de chocolade tonen, fruit en bloementonen die deze koffie kenmerken, volop de ruimte krijgen.

Vanuit de Torrefazione Paranà, een traditioneel familiebedrijf uit Rome is in 1960 het merk ‘Caffé Paranà’ ontstaan. Met zijn rijke aroma en bloemen- met fruitige smaak afkomstig van handmatige productie bewijst deze heerlijke melange dat er niets boven een echt Italiaans kop koffie gaat! Een ware smaaksensatie als ode aan Italië. Vandaar dat de ‘Espresso Italiano’ tijdens het Internationaal Koffieproeffestival een gouden medaille wist te behalen. Niet mis, wanneer je door een 26-koppige jury als beste wordt beoordeeld.

Eén zak Parana Espresso Italiano bevat  1 kg koffiebonen. Ook verkrijgbaar in blik van 250 gram.
100% arabica

Datablad

Bekroond Gouden Medaille IIAC

Prijswinnende koffiebonen van Mokarico. Verfijnd van smaak, middelkrachtig. Zeer geschikt voor espresso, een gewone kop koffie en cappuccino. Verkrijgbaar in 250 gr (optie) of 1000 gr (standaard).


Alweer een topkoffie in onze collectie. Toen we deze Mokarico voor het eerst proefden, vielen we even stil. Betoverend was de smaak die over onze tong speelde. Zacht, fluweel, iets citrus strijden in het begin om de aandacht om gevolgd te worden door een rijke smaak, met amandel en chocolade tinten. Een koffie die ons weer bij de bron van de liefde voor ons vak bracht. Niet voor niets bekroond met een gouden medaille!

Deze Mokarico is eerder uitgeroepen tot Espresso Italiano. Bijzonder: deze koffiebrander bezit als enige brander ter wereld het SA8000 certificaat (social accountability).

"SA8000 is an international standard for improving working conditions. Based on the principles of thirteen international human rights conventions, it is a tool to help apply these norms to practical work-life situations. Sufficiently specific to be used to audit companies and contractors alike in multiple industries and countries, SA8000 represents a major breakthrough: it was the first auditable social standard and creates a process that is truly independent (it is neither a government project, nor dominated by any single interest group). "

Deze koffie maakt deel uit van ons prijswinnaars promopakket: vier prijswinnende koffies met 5% korting. Het promopakket bestaat uit:

 • de Mingo Classico
 • de Roen Extra Bar
 • de Mokarico Classico
 • de Alberto Papagallo Rosso

 

Klik hier om deze aanbieding te bekijken....

Datablad

Koffiesterkte Middelkrachtig
Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC

Prachtige 100% Arabica koffiebonen van Roen. Zacht tot middelkrachtig. Zeer goede balans tussen carameltonen, honing,  fruit en zachte bitter. Perfect voor espresso, lungo of lichte cappuccino. Verkrijgbaar in 250 gram (optie) of 1000 gram (standaard).


Prachtige koffiebonen van de familie Bendinelli uit het Italiaanse Affi aan het Gardameer. Dit is een van de beste koffies die deze familie produceert. Net onder middelkrachtig in smaak. Wat vooral opvalt is de perfecte balans tussen het fruit wat in koffiebonen zit en de zachte bitter. Deze balans maakt dat de koffie op elk moment van het drinken mooi van smaak is en ook nadien op een prettige manier in de mond zijn smaak blijft geven.

100% arabica

Datablad

Koffiesterkte Zacht tot middelkrachtig
Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Geschikt
Geschikt voor cappuccino Geschikt
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC