Koffiebonen Proefpakket Coffee Kick

3x 250 gram koffiebonen met een steviger karakter:

 • Bendinelli Armonioso
 • Mokarico Miscela Rossa
 • Mokarico Noir.


€ 5,13

-5%

€ 5,40


 • 250 gram


€ 6,79

-5%

€ 7,15


 • 250 gram


€ 6,35

-5%

€ 6,68


 • 250 gram

€ 18,27

-€ 0,96

€ 19,23

Pakket inhoud

Deze koffiebonen geven een stevige koffie, naar Napolitaans bloed. Intens, gekruid en pittig. Zeer geschikt voor mensen die houden van een robuste espresso of stevige Hollandse kop. Een schepje suiker maakt het extra lekker. Verkrijgbaar in 250 of 1000 gr.


Deze Mokarico Rossa is een zegening gebaseerd op de Napolitaanse smaak. Deze melange heeft een prachtig aandeel robusta van zeer hoge kwaliteit uit Midden Amerika, Vietnam en India. De smaak is intens en gekruid, gelardeerd door chocolade en vanille. En, natuurlijk niet te vergeten, een crema dat staat als een huis!

koffiebonen - 250 of 1000 gr.

Datablad

Koffiesterkte Sterk
Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat Geschikt

De top van Mokarico in de horeca. 100% Arabica koffiebonen. Rijk en harmonieus, intens en eerlijk. Zeer geschikt voor espresso, een gewone kop koffie of cappuccino. Bovengemiddeld qua kracht. Prijswinnend in 2010.


Het merk ‘Mokarico’ is zeker niet onbekend in de koffieindustrie, het koffiebedrijf heeft als enige in de wereld driemaal een kwaliteitscertificaat in de wacht gesleept. Ook tijdens het internationaal koffieproeven 2010 wist ‘Mokarico’ een gouden medaille te behalen. Het product ‘Noir’ won de titel: ‘Beste melange voor de echte Italiaanse Espresso’.

Deze ‘Noir’ koffiebonen van ‘Mokarico’ is tevens Espresso Italiano gecertificeerd. Als koffieliefhebber kiest u daarmee met zekerheid voor een echt goede espresso.

Wie goed proeft merkt al vrij snel smaakelementen van bloemen, fruit, geroosterd brood en chocolade op. De lange nasmaak zorgt ervoor dat u naar meer verlangt. Gegarandeerd: een ronde, maar ook fruitige smaak, met een zeer goed in balanszijnde bitter. Ook ideaal te gebruiken in een Moka- of ander filterapparaat.

Het is ook niet vreemd dat Mokarico koffie zo enorm lekker is, het bedrijf kent een lange geschiedenis van traditie en kwaliteit op koffiegebied. Wat ooit ontstond in Corso Tintori, gelegen in Florence groeide uit tot echte kwaliteitskoffie dat nog steeds geresidentieerd staat te Italië.

Datablad

Koffiesterkte Middelkrachtig tot sterk
Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat Geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC
 • fantastische Zuid-Italiaanse koffiebonen
 • 100% biologisch
 • prachtige crema
 • rijke body
 • veel pure chocolade tonen met prachtige zachtfruitige afdronk
 • een van de beste biologische koffies wat ons betreft!

Datablad

Koffiesterkte Sterk
Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Keurmerk Biologisch
Koffiesoort Bonen