Klantenwaardering:(9.3 / 10)
Aanbieding! Jura Impressa J9.2 Demomodel Bekijk groter

Jura Impressa J9.2 Demomodel

76109171356

Jura

Uitstekend werkend demomodel. 730 koppen mee gezet. Originele verkoopprijs € 1650,00. Meeneemprijs € 949,00 (verder geen garantie).

Lees meer >

Direct leverbaar


€ 949,00 incl. BTW

-€ 876,00

€ 1.825,00 incl. BTW

Meer informatie

Productbeschrijving

De elegante Jura IMPRESSA J9.2 One Touch beschikt over een in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop alsmede met een in hoogte en breedte verstelbare koffie-uitloop. Latte macchiato, cappuccino, ristretto, espresso, koffie, warme melk of heet water kunnen met één druk op de knop eenvoudig worden bereid, zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst. Hierdoor laat de Jura IMPRESSA J9.2 niets te wensen over.

Hoogtepunten
  • Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst
  • Traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop (110 - 153 mm)
  • Technologie voor fijn schuim
  • Verlichte bereidingstoetsen
  • Zero-Energy Switch

Technologie voor fijn schuim
Modernste technologie zorgt voor de bereiding van melkschuim van ongekende kwaliteit. Het melkschuim bekoort niet alleen met fijne poriën en een compacte structuur, maar tevens met een romig fluwelen en licht zoete consistentie.

De geïntegreerde pijpjes beschikken over twee afzonderlijke kamers waarin de melk twee keer opgeschuimd wordt. Eventueel aanwezige luchtblaasjes zakken in elkaar, waardoor het melkschuim compacter wordt en over uitermate fijne poriën beschikt. Drie elementen in de uitloop van het pijpje remmen het melkschuim nogmaals af, zodat deze langzaam en gelijkmatig in het kopje stroomt.

Genieten op niveau
De traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop voor de bereiding van cappuccino en latte macchiato met slechts één druk op de knop staat het gebruik van glazen met een maximale hoogte van 153 mm toe.

Revolutionaire technologie voor fijn schuim
Voor uniek melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie zorgt een andere nieuwe innovatie van JURA: de technologie voor fijn schuim.

Direct en doelgericht
De centraal gepositioneerde bereidingstoetsen met de eenvoudig te begrijpen symbolen en de dimbare verlichting stellen u in staat om uw koffiewensen snel en direct te realiseren.
Demomodel - Meeneemprijs, zonder garantie

 

Kenmerken

Soort koffiemachineVolautomaten

Recensies

Schrijf uw recensie

Jura Impressa J9.2 Demomodel

Jura Impressa J9.2 Demomodel

Uitstekend werkend demomodel. 730 koppen mee gezet. Originele verkoopprijs € 1650,00. Meeneemprijs € 949,00 (verder geen garantie).

30 Andere producten in dezelfde categorie: