Jura Impressa E60

7610917150823

Jura

Voordelen

 • Aktie: Gratis producten en reinigingsmiddelen ter hoogte van het BTW-bedrag a € 156.
 • Fraai kleuren TFT scherm
 • Snelle G3 aroma molen
 • Pulserende koffiezetmethode voor extra smaakvolle espresso
 • Fraai design.

Lees meer >

1-3 dagen levertijd

€ 899,00 incl. BTW

Meer informatie

Jura Impressa E60: betaalbare innovatieve koffiezetter

Prachtige volautomaat voor degene die met de nieuwste technieken hun koffie willen bereiden. De Jura E6 volautomaat is uitgerust met innovatieve technieken waardoor deze fantastisch goede koffie zet. De wijze van zetten is nagenoeg geperfectioneerd. Als eerste ter wereld is deze machine uitgerust met het Puls-Extractie-Proces (P.E.P.), die de extractietijd bij het zetten van koffie optimaliseert en vooral bij ristretto en espresso bijdraagt aan een nog vollere en rijkere smaak.

Aroma g3 koffiemolen: sneller, veiliger en versere koffie

De aroma g3 koffiemolen biedt veel voordeel ten opzichte van andere molens in volautomaten. Allereerst is deze erg snel: in zo’n 2,5 seconden maalt deze de hoeveelheid nodig voor een kop koffie. Zeer fijn is ook dat de molen in staat is om onzuiverheden in koffiebonen zoals takjes of steentjes, te verwerken, zonder vast te lopen. Bij volautomaten is het normaal dat er enkele porties gemalen koffie klaar liggen om de koffie mee te zetten. Met de Aroma-g3 molen is 70% minder voorraad gemalen koffie nodig en zet u veel versere koffie!

zeer rijke ristretto’s en espresso’s door variatie doorlooptijd (P.E.P)

Een uniek kenmerk van de E60 is dat deze afhankelijk van de soort koffie, de doorlooptijd van het water variëert. Dit leidt tot enorme smaakwinst bij een ristretto en espresso. Doordat de machine het water in kleine doses pulserend het water wat langere tijd in aanraking is met de koffie laat komen, wint deze koffie varianten aan body en smaakrijkdom. Tel daarbij een betere temperatuur en een mooie cremalaag en deze Jura levert als volautomaat een van de beste espresso's en ristretto's die je kunt wensen.

Automatische herkenning waterfilter

Claris Smart waterfilters leveren de perfecte waterkwaliteit voor de beste smaak. Nog nooit wat het gebruik van filters gemakkelijker, nu deze machine het waterfilter automatisch herkent. Knoppen aan de voorzijde en een eigentijds TFT-scherm maken de bediening zeer eenvoudig. De geïntegreerde onderhoudsprogramma’s en de nieuwe verwisselbare melkuitloop zorgen dat alles zo goed mogelijk fris blijft.

In onze winkel hebben wij een demomodel, zodat u de machine uitgebreid kunt testen!

De machine wordt geleverd zonder coolcontrol en overige accessoires die op sommige foto's zijn afgebeeld.

Profiteer van onze actie

Koop bij ons deze machine. Ontvang voor het BTW-bedrag van156 euro gratis Jura-producten en koffie. *Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties of kortingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kenmerken

Soort koffiemachineVolautomaten

Recensies

Kwaliteit 
16/03/2016

Jura e60

Kan U deze machine in piano black leveren

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  Jura Impressa E60

  Jura Impressa E60

  Voordelen

  • Aktie: Gratis producten en reinigingsmiddelen ter hoogte van het BTW-bedrag a € 156.
  • Fraai kleuren TFT scherm
  • Snelle G3 aroma molen
  • Pulserende koffiezetmethode voor extra smaakvolle espresso
  • Fraai design.

  Accessoires

  30 Andere producten in dezelfde categorie: