Geschenkpakket Delicious Green

23465543

Geschenkpakket met de kleur groen als thema. Elk product staat voor optimaal genieten. Dit pakket bevat onder meer eerste klas nougat, koffie, thee, wijnazijn, muffinmix, honing, chocolade en heerlijke koekjes. Erg mooi om cadeau te doen en prachtig om te ontvangen.

Lees meer >

€ 59,13 incl. BTW

Meer informatie

Kwaliteitspakket met producten van de hoogste delicatesse kwaliteit. Van uitstekende koffie,  chocolade en koekjes  tot overheerlijke honing en zachte nougat met pistachenoten. De ontvangers zullen op en top genieten van de verfijnde delicatesse kwaliteit!

Extra services!

  • We kunnen het pakket geheel aan uw wensen aanpassen.
  • We kunnen de pakketten verzenden naar verschillende huisadressen.
  • We stellen dit product na bestelling voor u samen en bespreken graag met u de levertijd.

Meer weten of bestellen?
Neemt u gerust contact met ons op via 0313 49 69 09.

Met genoegen sommen we de onderdelen van het kerstpakket nog eens voor u op.

Sud Muffin Mix
Mix voor de bereiding van muffins in een mooi retroflesje. Je hoeft enkel nog boter, melk, ei en zout toe te voegen. Erg lekker!

Belberry Royal Selection Cucumber Vinegar
Heerlijke fruit vinegar voor bijzondere momenten of om een delicate dressing te maken. Mix de wijnazijn met een beetje olijfolie extra vergine voor een heerlijk resultaat. Bereid met verse komkommer. Heerlijk door een salade met tomaten. 

Nicole Krokante koekjes met hazelnoten
Heerlijk, zo kun je deze hazelnootkoekjes het beste beschrijven. De koekjes zijn met hazelnoten uit Piemonte (dé hazelnootstreek uit Italië) en zijn glutenvrij bereid in een atelier dat gecertificeerd 'glutenvrij' is. De natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van de biologische landbouw en worden aangeleverd door de beste producenten.

Parana fairtrade koffie
Heel veel smaak heeft deze middelkrachtige koffie van het Romeinse Parana. Deze koffie is op ambachtelijke wijze gebrand waardoor de smaken en aroma’s perfect zijn ontwikkeld. Elk kopje is volop genieten!

Newby groene thee met citroen
Perfecte groene thee met een heerlijke frisse citroen toevoeging. De groene theeblaadjes worden kort nadat ze in de lente weer aan de theeplant zijn gekomen zeer voorzichtig geplukt. Daarna wordt de vol van smaak zijnde jonge theeblaadjes gestoomd, waarmee zij hun heerlijke groene smaak verkrijgen. Met recht een heerlijke smaakvolle thee.

Luigia nougat met pistachenoten
Goddelijk lekkere zachte noten vol met pistachenoten (tenminste 50%!). Deze nougat is heerlijk zacht  en niet al te zoet.

Sarah’s delicatesse honing met gember
Voor velen een favoriet en winnaar van een taste award vanwege textuur en smaak. Deze dikke honing met stukjes gember kan worden gebruikt voor zoete en hartige gerechten. 

Seed and Bean Pure Chocolade 72% Pumpkin & Hemp Oil
Perfecte combinatie voor fijnproevers: licht geroosterde pompoenpitten die in de hennepolie hebben gelegen  tezamen met  fijne extra donkere Dominicaanse 72% chocolade. Puur genieten!

Recensies

Schrijf uw recensie

Geschenkpakket Delicious Green

Geschenkpakket Delicious Green

Geschenkpakket met de kleur groen als thema. Elk product staat voor optimaal genieten. Dit pakket bevat onder meer eerste klas nougat, koffie, thee, wijnazijn, muffinmix, honing, chocolade en heerlijke koekjes. Erg mooi om cadeau te doen en prachtig om te ontvangen.

8 Andere producten in dezelfde categorie: