Recepten filter


 • latte

  Smoothie

  Soda

  Granita/slush

  IJslatte

  Limonade

  Sap

  Colada

  Milkshake

  Melk (basis)

  Mojito

  Chocolade

  Thee/warme chocolade

  IJsthee

  Frappe

  IJskoffie/ijslatte

  Espresso gebaseerd

  Dessert drank

  Mocha

  Koffie gebaseerd

  Tea


 • zonder alcohol

  met alcohol


 • Bekijk al onze recepten

 

 

Dekoffiethuiswinkel.nl is ontstaan uit enthousiasme voor koffie. Een prachtig product waar vooral in Italie veel zeer goede en bijzondere soorten van verkrijgbaar zijn. En als je echt goede koffie hebt, dan kun je daar ook echt van genieten! Over koffie is net als bij wijn veel te vertellen, maar er is ook veel te kiezen

 Met dat in mijn achterhoofd ben ik in 2003 begonnen met de ontwikkeling van een online winkel gespecialiseerd in koffie en thee. Een winkel waar je terecht kunt voor goede producten, of je nu in Amsterdam woont of in een klein dorp op het platteland.

Omdat ik bovendien onder de indruk was van de kwaliteit en het gemak waarmee je met servings een perfecte espresso kunt maken, moest dat tezamen met een mooi assortiment van bonen en gemalen koffie, een belangrijk deel uitmaken van het aanbod van de winkel.

 

Inmiddels draaien we alweer veertien jaar (anno 2017). We zijn nog steeds in ontwikkeling, maar stap voor stap komen we waar we naar toe willen: een zeer brede koffie en theesite, waar niet alleen goede koffies, thee en machines te koop zijn, maar waar ook goede informatie over de aanschaf en gebruik van deze producten te krijgen is.

En, wat we ook belangrijk vinden: dat we via serviceverlening de beperkingen van internet proberen te ontstijgen. Dat betekent dat we snel reageren op vragen van klanten, we hen goed op de hoogte houden van de orderafhandeling en we er alles aan doen om klanten zo goed mogelijk te helpen, bijvoorbeeld door dingen uit te zoeken, terug te koppelen of door te verwijzen aan andere leveranciers.

Dit doen we allemaal omdat we er van overtuigd zijn dat behalve de prijs, ook kwaliteit en service belangrijk is. En daarbij leren we van de dingen die zo nu en dan niet goed gaan (want laten we eerlijk zijn, dat gebeurt natuurlijk ook!).

Ik hoop dat u tijdens uw bezoek aan onze winkel hetgeen we met dekoffiethuiswinkel.nl willen bereiken ook al werkelijk heeft ervaren. Mochten we u op de een of andere manier van dienst kunnen zijn, twijfel dan niet. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

 

Folkert Terpstra

eigenaar de Koffiethuiswinkel.nl