Hoe het begon

De Koffiethuiswinkel.nl is ontstaan uit enthousiasme voor koffie. Een prachtig product waar vooral in Italië veel zeer goede en bijzondere soorten van verkrijgbaar zijn. En als je echt goede koffie hebt, dan kun je daar ook echt van genieten! Over koffie is net als bij wijn veel te vertellen, maar er is ook veel te kiezen

Met dat in mijn achterhoofd ben ik in 2003 begonnen met de ontwikkeling van een online winkel gespecialiseerd in koffie en thee. Een winkel waar je terecht kunt voor goede producten, of je nu in Amsterdam woont of in een klein dorp op het platteland.

Omdat ik bovendien onder de indruk was van de kwaliteit en het gemak waarmee je met servings een perfecte espresso kunt maken, moest dat samen met een mooi assortiment van bonen en gemalen koffie, een belangrijk deel uitmaken van het aanbod van de winkel.

 

Waar staan we nu?

Inmiddels draaien we alweer vijftien jaar (anno 2019). We zijn nog steeds in ontwikkeling, maar stap voor stap komen we waar we naar toe willen: een zeer brede koffie- en theesite, waar niet alleen goede koffies, thee en machines te koop zijn, maar waar ook goede informatie over de aanschaf en gebruik van deze producten te krijgen is.

En, wat we ook belangrijk vinden: dat we via serviceverlening de beperkingen van internet proberen te ontstijgen. Dat betekent dat we snel reageren op vragen van klanten, we hen goed op de hoogte houden van de orderafhandeling en we er alles aan doen om klanten zo goed mogelijk te helpen, bijvoorbeeld door dingen uit te zoeken, terug te koppelen of door te verwijzen naar andere leveranciers.

Dit doen we allemaal omdat we er van overtuigd zijn dat behalve de prijs, ook kwaliteit en service belangrijk zijn. En daarbij leren we van de dingen die zo nu en dan niet goed gaan (want laten we eerlijk zijn, dat gebeurt natuurlijk ook!).

Ik hoop dat u tijdens uw bezoek aan onze winkel hetgeen we met De Koffiethuiswinkel.nl willen bereiken ook al werkelijk heeft ervaren. Mochten we u op de één of andere manier van dienst kunnen zijn, twijfel dan niet. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

 

Folkert Terpstra

Eigenaar De Koffiethuiswinkel.nl