Op dit moment kunt u op zeven manieren betalen:

 

1. IDEAL

Als u een internetrekening heeft dan kunt u uw bestelling gratis via iDEAL betalen: nadat u uw bestelling heeft gedaan, kunt u op het scherm met betaalopties de optie iDEAL aanvinken en de bank van uw keuze selecteren. Direct na het bevestigen van uw order op de volgende pagina, wordt u verder geleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden als webwinkelier geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

2. ACHTERAF BETALEN VIA Billink

Billink voert voor dekoffiethuiswinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit is uiteraard gratis. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Er geldt een maximum van 250 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Billink-website.

3. PAYPAL

Via onze website kunt u bestellingen plaatsen en direct via PayPal betalen. De bestelde goederen worden dan direct na uw betaling aan u verzonden. Het enige wat u nodig heeft is een Personal PayPal Account (uw persoonlijke toegang tot het PayPal-betalingssysteem). De eerste keer vraagt de aanmelding bij PayPal enige tijd voor het invullen van uw gegevens. Wanneer u deze aanmelding heeft volbracht, bent u bij een volgend bezoek binnen 60 seconden klaar met uw bestelling en betaling. Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode.

4. VISA creditcard

U kunt ook afrekenen via uw VISA_-creditcard. De bestelde goederen worden ddan direct na uw betaling aan u verzonden. Wij berekenen GEEN toeslag voor deze betaalmethode. NB: Via Paypal kunt u indien gewenst met een Master-card afrekenen.

5. VOORUITBETALING DOOR OVERMAKING OP ONZE REKENING

Bij vooruitbetaling sturen wij u na het plaatsen van uw order een bevestiging naar uw email adres. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op     NL17 ABNA 0445 6311 55 ten name van dekoffiethuiswinkel.nl te Dieren. Als we het verschuldigde bedrag hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling meteen.

VOORUITBETALING VANUIT BELGIË

Voor betalingen uit België of andere landen kunt u gebruik maken van de volgende bankcodes:
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL17 ABNA 0445 6311 55

 

6. CONTANT (in onze winkel)

U kunt als u dat wenst ook uw bestelling bij ons ophalen. U kunt dan contant betalen.

7. VIA PIN (in onze winkel)

U kunt als u dat wenst ook uw bestelling bij ons ophalen. U kunt dan pinnen.