Retourneren of ruilen

Is uw bestelling niet naar wens?  Dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar onderstaand adres. Gebruik hiervoor onderstaande formulier. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en de goederen goed zijn verpakt. De kosten voor terugzending komen voor uw rekening, tenzij u door onze fout een verkeerd product hebt ontvangen. Neem in dat geval svp contact met ons op zodat wij u een label voor gratis retourzending kunnen toesturen.

Tijdens de 14-daagse bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen zodanig uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen.

Na ontvangst van de producten storten wij zo snel mogelijk het geld terug op uw bankrekening. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen. Het retourbedrag betreft het bedrag dat u hebt betaald voor de geretourneerde producten. Als u de hele bestelling heeft teruggestuurd, storten wij ook de initiële verzendkosten terug.

Een retourzending vanuit België? Neem eerst contact met ons op in verband met de hogere retourkosten.

Retourformulier

Retourformulier

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het wettelijk formulier dat hiervoor is opgesteld. U treft deze hier. Na melding van de herroeping heeft u 14 dagen de gelegenheid om de producten aan ons terug te sturen.

Klantenservice
Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice: 0313 49 69 09 of mail ons via info@dekoffiethuiswinkel.nl.