Canton Tea Jasmine Lily theebloemen

5060328931986

Canton Tea Co

Jasmijnbloemen bogen over Chinese leliebloemen die genesteld zijn in zachte groene theeblaadjes.

Lees meer >

Dit product is niet meer op voorraad


€ 10,90 incl. BTW


Meer informatie

Deze theebloem is niet alleen mooi om naar te kijken. Ook de smaak van de thee is fantastisch. Dit komt doordat Canton Tea zeer verse en zeer smaakvolle groene thee gebruikt voor haar theebloemen. Dat geldt ook voor de jasmijn en de Chinese lelies. 
De theebloemen ontluiken langzaam als je deze in heet water doet. (Gebruik water dat niet heter is dan 75 graden, anders wordt de groene thee bitter.). De thee wordt gemaakt en ingekocht bij Mr. Li, die de bloemen produceert in een klein fabriekje in Fu'an. Op de tweede foto ziet u hoe zijn medewerkers bezig zijn met de productie van de bloemen.
Theebloemen zijn spectaculair om te zien als je deze zet in een glazen theepot, zoals wij bij de accessoires op deze pagina laten zien.
  • Handgemaakte theebloemen.
  • Perfect om cadeau te doen.
  • Bijzonder goed van smaak.
  • 6 stuks in geschenkverpakking

Meer informatie

Alle theebloemen van Canton Tea zijn speciaal voor Canton Tea gemaakt. Met de hand, waarbij alleen de verste thee en de hoogste kwaliteit gedroogde bloemen worden gebruikt. De blaadjes worden kundig met de hand om de gedroogde bloemen gebonden. Elke bloem is dus een handgemaakt stukje arbeid. Of is het kunst?

Omdat Canton Tea voor de beste kwaliteit en eerlijke productie gaat, heeft zij zich zeer ingespannen om de beste theebloemen te vinden die beschikbaar zijn. Meer weten hoe zij hierbij te werk zijn gegaan, kijk dan eens op de Nederlandse website van Canton Tea in het blogartikel hun zoektocht naar de beste theebloemen.

Kenmerken

Soort verpakkingTheebloemen
Soort theeGroene thee

Recensies

Schrijf uw recensie

Canton Tea Jasmine Lily theebloemen

Canton Tea Jasmine Lily theebloemen

Jasmijnbloemen bogen over Chinese leliebloemen die genesteld zijn in zachte groene theeblaadjes.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: