Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
5060316404720
Direct leverbaar
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Informeer een vriend
Canton Tea Canton English Breakfast
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
De eerste English Breakfast thee werd gemaakt in New York in de negentiende eeuw, door de originele Canton Tea Co. Hun zwarte thee was een groot succes en werd door alle andere theebedrijven gerepliceerd. De originele thee heeft een nieuwe formule gekregen door 'Zeldzame thee jager' Phil Mumby en zit vol complexe smaken.
Fijne, stevige bladeren uit Assam van het Khongea landgoed vormen de ruggengraat van deze thee. Met de rijkheid van de Feng Qing Yunnan black, het romige karakter van de Ceylon Black van het Doomgastawala landgoed en het levendige van de Rwandan Black van het Rukeri landgoed. Een erg veelzijdige thee - kort gebrouwen is het heerlijk zonder melk, maar als u de thee langer en sterker laat staan gaat het ook erg goed samen met melk.
Origine | Assam, Yunnan, Ceylon en Rwanda. |
Blad | Klein, zwart, donkergroen en roodkoperen bladeren. |
Aroma | Moutig met zoete honing. |
Drank | Helder en stevig met een tint van amber. |
Smaak beschrijving | Rijke moutige noten worden aangevuld en verhelderd door een hint van de zoetheid van citrusvrucht, niet bitter of zuur. |
Snel zet instructies | Gebruik 2 theelepels per kop (200 ml) kokend water. Laat 3-4 minuten intrekken. |
Soort verpakking | Losse thee |
Soort thee | Zwarte thee |