Previous
Next

Canton Lemongrass and Ginger - 20 pyramids

Direct leverbaar
€ 10,99
Incl. btw


Voor deze heerlijke infusie kozen we Egyptisch citroengras vanwege de levendige citrustonen en de manier waarop het harmonieert met de aromatische smaken van de Chinese gemberwortel. Gember is rijk aan antioxiderende eigenschappen en wordt al duizenden jaren gebruikt bij de behandeling van tal van kwalen. Wilde Spaanse zoethout verzacht de smaak en voegt een zoete toets toe aan deze natuurlijke cafeïnevrije infusie.

Ingrediënten: Citroengras, gember, wilde zoethoutwortel.

Egypte, China, Spanje. Vakkundig samengesteld in het Verenigd Koninkrijk door Canton.

Het citroengras in deze infusie heeft levendige citrustonen die harmoniëren met de verwarmende, aromatische smaken van de Chinese gemberwortel. Wilde Spaanse zoethout is het enige andere ingrediënt dat de algehele smaak verzacht en een aanhoudend vleugje zoetheid toevoegt.

Voor het perfecte kopje Canton citroengras en gember laat u één piramide vier minuten trekken in 250 ml water van 95°C.

Specifications

Type Herbal
Format Unwrapped Pyramids
Range Retail
Referentie CTS.LEM.P Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.